Oral B Stages Power EB10 Cars

zamjenske glave za zubnu četkicu extra soft

Oral B Stages Power EB10 Cars zamjenske glave za zubnu četkicu extra soft
Oral B Stages Power EB10 Cars zamjenske glave za zubnu četkicu extra soft
2 kom
82,20kn

Kod: ORB1740 | Više od 5 kom na zalihi

Može se koristiti sa svim Oral B četkicama, osim modela Pulsonic.

kom
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 27. 05. 2019.
Oral B Stages Power EB10 Cars
2 kom | 82,20kn

Opis kozmetike Oral B Stages Power EB10 Cars

Rezervna glava za četkicu za zube Oral B Stages Power EB10 Cars pomoći će vam u postizanju onih najboljih rezultata pri oralnoj higijeni. Redovita zamjena jamči vam uvijek isto učinkovito čišćenje zuba kao da imate novu četkicu.

Svojstva:

  • pere zube i na teško dostupnim mjestima
  • udobno i lako rukovanje
  • lako se mijenja

Način upotrebe:
Rezervnu glavu stavite na četkicu određenog tipa i pričvrstite.

O brandu Oral B

Oral B predstavlja udobnost i vrhunsku njegu na području dentalne higijene. Proizvodi Oral B poznati su po vrhunskoj kvaliteti koja jamči odlične rezultate u njezi zubi i cijele usne šupljine. Kvalitetna četkica za zube ili zubni konac najbolji su pomoćnici na putu prema divnom i zdravom osmijehu.

Osnivač branda je zubar Robert Huston iz Kalifornije koji je 1950 g. kao prvi na četkicama zamijenio klasična tvrda najlonska vlakna koja su se upotrebljavala od 1938. g., mekanim i okruglim vlaknima. Ista su postala svjetski fenomen, a Oral B lider na tržištu u svom području.

Danas Oral B jasno predstavlja sinonim kvalitetne stomatološke njege. Električna četkica za zube Oral B ne samo da temeljito čistiti zube, nego istovremeno masira zubno meso što ima blagotvoran utjecaj na njegovu ispravnu funkciju. Ako želite imati zube bez karijesa, zdrave desni i osjećaj prave čistoće i svježine, onda je četkica Oral B pravi izbor.