Oral B GeniusX + Aquacare 6set njege za zube

Oral B GeniusX + Aquacare 6 set njege za zube
Oral B GeniusX + Aquacare 6 set njege za zube
set njege za zube

Kod: ORB03427 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Genius X 20000 električna četkica za zube + putna futrola za četkicu za zube + zamjenske glave za zubnu četkicu 4 kom + Aquacare 6 Pro Expert oralni tuš + zamjenske glave za tuš za zube 4 kom

Može se koristiti sa svim Oral B četkicama, osim modela Pulsonic.

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.

Opis proizvoda Oral B GeniusX + Aquacare 6
Osobine

Oscilirajuća električna zubna četkica Oral B GeniusX + Aquacare 6 olakšat će vam svakodnevnu borbu sa zubnim plakom i pomoći će vam u postizanju blistavog osmijeha.

Svojstva:

  • čisti zub po zub
  • polira zubnu caklinu
  • signalizira optimalno vrijeme čišćenja
  • kompatibilna je sa širokom skalom glava za četkice
  • uklanja zubni plak iz međuzubnih prostora

Način upotrebe:
Slijedite priložene upute za uporabu.

Upute za upotrebu ćete naći OVDJE

Osobine

Tip punjenja
bežični

O brendu Oral B

Oral B predstavlja udobnost i vrhunsku njegu na području dentalne higijene. Proizvodi Oral B poznati su po vrhunskoj kvaliteti koja jamči odlične rezultate u njezi zubi i cijele usne šupljine. Kvalitetna četkica za zube ili zubni konac najbolji su pomoćnici na putu prema divnom i zdravom osmijehu.

Osnivač branda je zubar Robert Huston iz Kalifornije koji je 1950 g. kao prvi na četkicama zamijenio klasična tvrda najlonska vlakna koja su se upotrebljavala od 1938. g., mekanim i okruglim vlaknima. Ista su postala svjetski fenomen, a Oral B lider na tržištu u svom području.

Danas Oral B jasno predstavlja sinonim kvalitetne stomatološke njege. Električna četkica za zube Oral B ne samo da temeljito čistiti zube, nego istovremeno masira zubno meso što ima blagotvoran utjecaj na njegovu ispravnu funkciju. Ako želite imati zube bez karijesa, zdrave desni i osjećaj prave čistoće i svježine, onda je četkica Oral B pravi izbor.

Ocjena Oral B GeniusX + Aquacare 6