Oral B 1-2-3 Salt Power White pasta za izbjeljivanje zuba za kompleksnu njegu

Oral B 1-2-3 Salt Power White pasta za izbjeljivanje zuba za kompleksnu njegu
Oral B 1-2-3 Salt Power White pasta za izbjeljivanje zuba za kompleksnu njegu
100 ml

Kod: ORB03542 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Oral B 1-2-3 Salt Power White
Osobine

Pasta za zube Oral B 1-2-3 Salt Power White namijenjena je nježnom izbjeljivanju zuba. Učinkovito uklanja neželjenu pigmentaciju sa zuba, pa će vas ukoliko ju redovito budete koristili, nagraditi blistavim osmijehom.

Svojstva:

  • bori se protiv zubnog karijesa i plaka
  • pouzdano pere zube
  • osvježava dah
  • izbjeljuje zube

Način upotrebe:
Nanesite manu količinu paste na četkicu i perite zube barem 2 minute.

Osobine

Učinak
izbjeljivanje

O brendu Oral B

Oral B predstavlja udobnost i vrhunsku njegu na području dentalne higijene. Proizvodi Oral B poznati su po vrhunskoj kvaliteti koja jamči odlične rezultate u njezi zubi i cijele usne šupljine. Kvalitetna četkica za zube ili zubni konac najbolji su pomoćnici na putu prema divnom i zdravom osmijehu.

Osnivač branda je zubar Robert Huston iz Kalifornije koji je 1950 g. kao prvi na četkicama zamijenio klasična tvrda najlonska vlakna koja su se upotrebljavala od 1938. g., mekanim i okruglim vlaknima. Ista su postala svjetski fenomen, a Oral B lider na tržištu u svom području.

Danas Oral B jasno predstavlja sinonim kvalitetne stomatološke njege. Električna četkica za zube Oral B ne samo da temeljito čistiti zube, nego istovremeno masira zubno meso što ima blagotvoran utjecaj na njegovu ispravnu funkciju. Ako želite imati zube bez karijesa, zdrave desni i osjećaj prave čistoće i svježine, onda je četkica Oral B pravi izbor.

Ocjena Oral B 1-2-3 Salt Power White