Odstranjivači boje za kosu

Trajne boje za kosu
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Odstranjivači boje za kosu
Hidrogen za kosu
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Preljevi za kosu
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Sprejevi za prekrivanje izrasta
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Šamponi za toniranje
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Trajna ondulacija
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Izabrali ste
  • Subrina Professional

Kako nježno posvijetliti kosu?

Maštate o sjajnim plavih nijansama ili želite samo blago posvijetliti svoju kosu i vratiti joj sjaj? Sredstva za uklanjanje boje i posvjetljivanje kose osigurat će vam rezultate kao iz salona. Obogaćeni su hranjivim sastojcima, poput vitamina E, proteina, glicerina i arganova ulja, koji njeguju kosu kako ne bi došlo do oštećenja strukture vlasi ili isušivanja i iritacije vlasišta.

Što vam treba, odstranjivač boje ili posvjetljivač?

Ako razmišljate o kućnom posvjetljivanju kose, prvo morate znati trebate li posvjetljivač ili odstranjivač boje za kosu. Glavna razlika je u načinu na koji posvjetljuju kosu.

Posvjetljivači za kosu

Posvjetljivač kose posvijetlit će prirodni pigment, zapravo se radi o boji za kosu s nižom koncentracijom vodikova peroksida i hranjivim sastojcima koji omogućuju blago posvjetljivanje kose. Ovaj način je osobito pogodan za posvjetljivanje prirodne boje kose ili ako je svjetlija nijansa samo međukorak prije prijelaza na drugu nijansu trajne boje.

Vrste posvjetljivača za kosu

  • Posvjetljujući puder može učinkovito posvijetliti plavu kosu, ukloniti nepoželjne žućkaste nijanse nakon bojenja i brzo skinuti tamnu boju s kose za jednu do dvije nijanse. Zahvaljujući posebnim vrstama ovih posvjetljujućih pudera za kosu, možete postepeno posvijetliti kosu za čak devet nijansi.
  • Posvjetljujuće kreme za kosu, osim posvjetljivanja, nude i prekrivanje prvih sijedih vlasi. Izaberite posvjetljujuću kremu čiji će pigmenti savršeno obaviti svaku vlas, nadomještajući čak i izgubljene pigmente.
  • Ombré posvjetljivač kose omogućit će vam blago stvaranje postepenih prijelaza među nijansama i prirodan efekt posvjetljivanja vrhova kose.
  • Skidač boje za kosu uklonit će ostatke boje od različitih preljeva i ukloniti sve nepoželjne i izblijedjele nijanse s kose.

Odstranjivač boje za kosu

Odstranjivač ili „blajh” za kosu s vlasi uklanja sve pigmente. Ako želite kosu tamnije nijanse pretvoriti u plavu grivu, trebat ćete potpuno ukloniti boju s kose. Ovako tretiranu kosu treba intenzivno njegovati, budući da struktura vlasi može postati porozna i vrlo krhka. Prilikom uklanjanja boje s kose, preporučujemo upotrebu tzv. „plex” tehnologije, koja će istovremeno nahraniti kosu i spriječiti njezino oštećivanje. Ako je vaša kosa vrlo tamna i sklona oštećenjima, za radikalne promjene nijanse preporučujemo posjet frizerskom salonu.

Izaberite najbolji posvjetljivač za kosu na notino.hr i već danas preobrazite svoju kosu u poplavu medenih ili hladnih platinastih nijansi, a u igri je i šik ombré!