Nuxe Men

kozmetički set I. (za muškarce)

1×
Nuxe Men kozmetički set I. (za muškarce)
Nuxe Men kozmetički set I. (za muškarce)

Kod: NUX02588 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Set sadrži: Men Multi-Purpose Eye Cream 15 ml + Men Nuxellence Youth and Energy Revealing Anti-aging Fluid 50 ml + Men Multi-Purpose Shower Gel 200 ml

Osobine

Dob
bore
Kada koristiti
za dan
Tip seta
Kozmetički set
Učinak
anti-age
Zaštita od sunca
bez SPF

O brendu Nuxe

Kozmetika Nuxe u sebi spaja snagu prirode, učinkovitost znanosti i zadovoljstvo čula za maksimalni užitak. Ovaj spoj ogleda se u samom nazivu branda, kombiniranjem riječi „Nature” i „Luxury”, kao i u svim proizvodima Nuxe. Kozmetika Nuxe ne sadrži parabene niti mineralna ulja.

Brand Nuxe se već od početka 50-ih godina postupno razvijao. Vjetar u leđa mu je tek 1989. godine dala Aliza Jabès, miljenica aromaterapije, a kasnije i osnivačica koncepta Nuxe Spa. Prvi proizvod, koji je sama osmislila, suho ulje Nuxe Huile Prodigieuse® odmah je postigao ogromni uspjeh, a danas je isti ikona branda.

Tvrtka Nuxe aktivno se bavi istraživačkom djelatnošću, svi proizvodi su razvijani uz upotrebu originalnih metoda temeljenih na saznanjima moderne botanike. Danas ulje Nuxe nadopunjuje kompleksnu kolekciju preparata za njegu lica i tijela, kao i Nuxe parfem koji je inspiriran upravo karakterističnim mirisom legendarnog suhog ulja.