Nuxe Men

1×
Nuxe Men
Nuxe Men
Nuxe Men
330,90kn

Kod: NUX02588 | Više od 20 kom na zalihi

Set sadrži: Men Multi-Purpose Eye Cream 15 ml + Men Nuxellence Youth and Energy Revealing Anti-aging Fluid 50 ml + Men Multi-Purpose Shower Gel 200 ml

kom
DPD dostava na kopnu
četvrtak, 24. 01. 2019.
Nuxe Men
| 330,90kn

Osobine

Dob
bore
Prema problemu kože lica
bore i linije

O brandu Nuxe

Kozmetika Nuxe u sebi spaja snagu prirode, učinkovitost znanosti i zadovoljstvo čula za maksimalni užitak. Ovaj spoj ogleda se u samom nazivu branda, kombiniranjem riječi „Nature” i „Luxury”, kao i u svim proizvodima Nuxe. Kozmetika Nuxe ne sadrži parabene niti mineralna ulja.

Brand Nuxe se već od početka 50-ih godina postupno razvijao. Vjetar u leđa mu je tek 1989. godine dala Aliza Jabès, miljenica aromaterapije, a kasnije i osnivačica koncepta Nuxe Spa. Prvi proizvod, koji je sama osmislila, suho ulje Nuxe Huile Prodigieuse® odmah je postigao ogromni uspjeh, a danas je isti ikona branda.

Tvrtka Nuxe aktivno se bavi istraživačkom djelatnošću, svi proizvodi su razvijani uz upotrebu originalnih metoda temeljenih na saznanjima moderne botanike. Danas ulje Nuxe nadopunjuje kompleksnu kolekciju preparata za njegu lica i tijela, kao i Nuxe parfem koji je inspiriran upravo karakterističnim mirisom legendarnog suhog ulja.