Preskočite na glavni sadržaj

Notino je stabilna i jaka tvrtka

Povijest internet parfumerije Notino seže do 2004. godine, kada su utemeljitelji otvorili svoju prvu internet trgovinu s parfemima. Potom je uslijedilo brzo proširenje asortimana i ekspanzija u druge zemlje. Rezultat toga je da je uspješni domaći brand parfums.cz promijenio naziv u globalni brand Notino.

Notino.hr upravlja društvo Notino d.o.o. koja upravlja najveći internet shop u srednjoj Europi. U 14 zemalja godišnje obradi stotine tisuća narudžbi i samim tim zauzima vodeća mjesta prema prometu i broju korisnika. U Republici Češkoj i Slovačkoj, gdje djeluje najdulje je, Notino je lider u prodaji mirisa. Parfumerije Notino su omiljene najviše zbog orijentacije na želje i potrebe kupaca, moderne usluge i prikladne politike u cijenama.

Svjesni smo toga da iza uspjeha naših trgovina stoji povjerenje i zadovoljstvo kupaca. Zaposlenici se vode etičkim pravilima koje naglašavaju profesionalnost i želju pomoći korisniku. Najvećim ciljem je dugotrajno zadovoljstvo kupaca, a ne trenutni profit.

Tvrtka Notino s.r.o. je duže vrijeme aktivna u oblasti razvoja srednjoeuropske internet prodaje. Sudjeluje u razvoju usluga prodaje, uvođenju novih standarda za korisnike te aktivno surađuje s potrošačkim udrugama u pojedinim državama. Kao jedna od prvih je postala članom Češke asocijacije za elektroničku komerciju APEK. Kao prva internet parfumerija smo primili nagradu od SAOP koje daje Udruženje za zaštitu potrošača Rep. Češke te značajno sudjeluje u razvoju pravila za poduzetnike koji ne diskriminiraju i sl.

Notino s.r.o. surađuje s poznatim društvima srednje Europe kao distributer proizvoda za razne komercijalne i nekomercijalne projekte.

Želite nas nešto pitati? Napišite nam.
Slanjem podataka, društvo Notino s.r.o. obrađuje iste u svrhu rješavanja Vašeg zahtjeva na osnovu legitimnog interesa. Protiv ovakvog načina obrađivanja, a u skladu s Načelima o obradi osobnih podataka možete podnijeti prigovor.