Serumi za područje oko očiju

Filter
Cijena

do

Za koga?
Ocjene
  •   10
  •   6
  •   3
  •   1
Najprodavaniji

Riješite se bora i krugova ispod očiju

Pravilna njega okoločnog područja može dramatično pomladiti vaš izgled. Očne kreme, gelovi ili maske rješavaju širok spektar problema s okoloočnim područjem - od bora oko očiju i krugova ispod očiju do spuštenih kapaka.

Kako njegovati okoloočno područje

  • Ključ je prevencija. Usredotočite se na pravilno uklanjanje šminke i čišćenje lica.
  • Za svakodnevnu njegu i prve bore oko očiju idealne su očne kreme, gelovi i ulja.
  • Kao ekstra prehranu priuštite si povremeno masku za oči ili jastučiće ispod oči.
  • Za otekline oko očiju, dublje bore i tamne krugove ispod očiju odaberite snažnog borca ​​u obliku seruma za oči.

Očne kreme protiv bora

Prve bore dolaze negdje oko tridesete. Ako ih želite smanjiti, odaberite očne kreme protiv bora koje sadrže aktivne peptide koji potiču proizvodnju kolagena.

Ako želite maksimalno iskoristiti njegu okoloočnog područja, usredotočite se na noćne očne kreme s retinolom, resveratrolom i hijaluronskom kiselinom. Očne kreme s vitaminom C i K izvrsno djeluju na tamne krugove ispod očiju, što će opet dati vašim očima sjaj.

Serum za oči

Serumi za okoloočno područje slični su serumima za lice. Njihov je sastav koncentriraniji, tako da daju bolje rezultate od očne kreme. Sastav je nježan, tako da ne morate brinuti o iritaciji. Možete odabrati serum za krugove ispod očiju, protiv bora ispod očiju i za otekline oko očiju. Za najbolje rezultate koristite serum za oči u kombinaciji s očnom kremom za zrelo lice.

Maska za oči

Želite li učiniti nešto ekstra za okoloočno područje i dati mu više prehrane i hidratacije? Priuštite si masku za oči. Ponudit će vam izraženiji i vidljiviji učinak. Kremasta maska ​​za oči savršena je za bore oko očiju. Hydrogel jastučići za oči dobro se nose s natečenošću i vrećicama ispod očiju.

Na notino.hr pronaći ćete najbolje pomagače za okoloočno područje. Isprobajte hidratantne očne kreme za suho okoloočno područje, kreme za zategnuće kapaka, kreme za krugove ispod očiju, očne serume protiv bora i još mnogo drugih proizvoda po izvrsnim cijenama!