Nivea Visage Pure Effect

piling maramice za dubinsko čišćenje 3 u 1

Nivea Visage Pure Effect piling maramice za dubinsko čišćenje 3 u 1
Nivea Visage Pure Effect piling maramice za dubinsko čišćenje 3 u 1
20 kom
34,10kn

Kod: NIV0444 | Više od 20 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 28. 08. 2019.
DPD dostava na otoke
petak 30. 08. 2019.
Nivea Visage Pure Effect
20 kom | 34,10kn

Opis proizvoda Nivea Visage Pure Effect

Maramice za čišćenje Nivea Visage Pure Effect dragocjene su zbog svoje praktičnosti ne samo na putovanjima, već i pri svakodnevnoj večernjoj rutini njege za kožu.

Svojstva:

  • čisti kožu od sebuma i nečistoća
  • ne iritira kožu i ne isušuje je
  • praktično pakiranje za putovanja

Način upotrebe:
Izvucite maramicu i nježno njome s kože uklonite make-up i sve nečistoće. Nakon primjene pakiranje dobro zatvorite kako biste izbjegli sušenje maramica.

Osobine

Tekstura
maramice
Tip kože lica
problematična
Učinak
eksfolijacija, protiv akni

O brendu Nivea

Svjetski poznati brand Nivea osnovan je 1911. godine u Njemačkoj. Za njene početke zaslužan je vizionar i farmaceut dr. Oscar Troplowitz koji je uspio spojiti ulje i vodu u stabilnoj kremi. Kod samog naziva branda pošao je od latinskog naziva za snijeg, gdje je inspiracija bila čisto bijela boja proizvoda. Upravo tako nastala je danas već legendarna krema Nivea.

Proizvod je 1925. godine dobio novo kultno plavo pakiranje, ali je svojim sadržajem od početka pa sve do danas potpuno vjeran izvornoj recepturi. Klasična krema Nivea postala je sastavni dio mnogih generacija. Učinkovito hrani kožu lica i kožu tijela te je zahvaljujući svojoj baršunasto nježnoj teksturi i specifičnom mirisu za mnoge lijepi podsjetnik na djetinjstvo.

Danas, kozmetika Nivea predstavlja cijelu kolekciju kvalitetnih preparata za njegu dostupnih svima. Svoje pristalice velikom brzinom stekla je krema za sunčanje Nivea ili muška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea njeguje tijelo i kožu već više od 100 godina i za to je vrijeme postala pravi član milijuna obitelji širom svijeta.