Nivea Skin Sensation poklon set VI.

Nivea Skin Sensation poklon set VI.
Nivea Skin Sensation poklon set VI.

Kod: NIV04730 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Deep Moisture Serum intenzivno hranjivo mlijeko za tijelo 250 ml + Protect & Care antiperspirant u spreju 150 ml + Creme univerzalna krema 30 ml

Opis proizvoda Nivea Skin Sensation
Osobine

Set sadrži:

  • Deep Moisture Serum intenzivno hranjivo mlijeko za tijelo 250 ml
  • Protect & Care antiperspirant u spreju 150 ml
  • Creme univerzalna krema 30 ml

Svojstva:

  • kompletna rutina za svakodnevnu njegu
  • za intenzivnu hidrataciju
  • odlična ideja za poklon

Način upotrebe:
Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.

Osobine

Vrsta pakiranja
sprej
Tip kože
suha, za sve tipove kože
Tip seta
Poklon set
Aktivne tvari
bademovo ulje

O brendu Nivea

Svjetski poznati brand Nivea osnovan je 1911. godine u Njemačkoj. Za njene početke zaslužan je vizionar i farmaceut dr. Oscar Troplowitz koji je uspio spojiti ulje i vodu u stabilnoj kremi. Kod samog naziva branda pošao je od latinskog naziva za snijeg, gdje je inspiracija bila čisto bijela boja proizvoda. Upravo tako nastala je danas već legendarna krema Nivea.

Proizvod je 1925. godine dobio novo kultno plavo pakiranje, ali je svojim sadržajem od početka pa sve do danas potpuno vjeran izvornoj recepturi. Klasična krema Nivea postala je sastavni dio mnogih generacija. Učinkovito hrani kožu lica i kožu tijela te je zahvaljujući svojoj baršunasto nježnoj teksturi i specifičnom mirisu za mnoge lijepi podsjetnik na djetinjstvo.

Danas, kozmetika Nivea predstavlja cijelu kolekciju kvalitetnih preparata za njegu dostupnih svima. Svoje pristalice velikom brzinom stekla je krema za sunčanje Nivea ili muška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea njeguje tijelo i kožu već više od 100 godina i za to je vrijeme postala pravi član milijuna obitelji širom svijeta.

Ocjena Nivea Skin Sensation