Nivea Men Protect & Care

kozmetički set I.

Nivea Men Protect & Care kozmetički set I.
Nivea Men Protect & Care kozmetički set I.
Nivea Men Protect & Care kozmetički set I.
Novo
kozmetički set I.
89,10kn

Kod: NIV03149 | Više od 20 kom na zalihi

Set sadrži: Original Shaving Foam 200 ml + 2 in 1 Refresh & Care After Shave 100 ml

kom
DPD dostava na kopnu
srijeda, 12. 12. 2018.
Nivea Men Protect & Care
kozmetički set I. | 89,10kn

Osobine

Kozmetički set

O brandu Nivea

Svjetski poznati brand Nivea osnovan je 1911. godine u Njemačkoj. Za njene početke zaslužan je vizionar i farmaceut dr. Oscar Troplowitz koji je uspio spojiti ulje i vodu u stabilnoj kremi. Kod samog naziva branda pošao je od latinskog naziva za snijeg, gdje je inspiracija bila čisto bijela boja proizvoda. Upravo tako nastala je danas već legendarna krema Nivea.

Proizvod je 1925. godine dobio novo kultno plavo pakiranje, ali je svojim sadržajem od početka pa sve do danas potpuno vjeran izvornoj recepturi. Klasična krema Nivea postala je sastavni dio mnogih generacija. Učinkovito hrani kožu lica i kožu tijela te je zahvaljujući svojoj baršunasto nježnoj teksturi i specifičnom mirisu za mnoge lijepi podsjetnik na djetinjstvo.

Danas, kozmetika Nivea predstavlja cijelu kolekciju kvalitetnih preparata za njegu dostupnih svima. Svoje pristalice velikom brzinom stekla je krema za sunčanje Nivea ili muška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea njeguje tijelo i kožu već više od 100 godina i za to je vrijeme postala pravi član milijuna obitelji širom svijeta.