Nivea Extra Strongpjena za kosu

Nivea Extra Strong pjena za kosu
Nivea Extra Strong pjena za kosu
150 ml

Kod: NIV0504 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

Opis proizvoda Nivea Extra Strong
Osobine

Preparat za učvršćivanje Nivea Extra Strong vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.

Svojstva:

  • fiksira frizuru
  • pruža volumen od korijena
  • ne lijepi kosu i ne sputava je
  • osigurava elastičnost kose

Način upotrebe:
Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način. Prije uporabe dobro protresite.

Osobine

Tekstura
pjena

O brendu Nivea

Svjetski poznati brand Nivea osnovan je 1911. godine u Njemačkoj. Za njene početke zaslužan je vizionar i farmaceut dr. Oscar Troplowitz koji je uspio spojiti ulje i vodu u stabilnoj kremi. Kod samog naziva branda pošao je od latinskog naziva za snijeg, gdje je inspiracija bila čisto bijela boja proizvoda. Upravo tako nastala je danas već legendarna krema Nivea.

Proizvod je 1925. godine dobio novo kultno plavo pakiranje, ali je svojim sadržajem od početka pa sve do danas potpuno vjeran izvornoj recepturi. Klasična krema Nivea postala je sastavni dio mnogih generacija. Učinkovito hrani kožu lica i kožu tijela te je zahvaljujući svojoj baršunasto nježnoj teksturi i specifičnom mirisu za mnoge lijepi podsjetnik na djetinjstvo.

Danas, kozmetika Nivea predstavlja cijelu kolekciju kvalitetnih preparata za njegu dostupnih svima. Svoje pristalice velikom brzinom stekla je krema za sunčanje Nivea ili muška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea njeguje tijelo i kožu već više od 100 godina i za to je vrijeme postala pravi član milijuna obitelji širom svijeta.

Ocjena Nivea Extra Strong