Nina RicciNina poklon set II. za žene

Nina Ricci Nina poklon set II. za žene
Nina Ricci Nina poklon set II. za žene
Novo
656,00kn

Kod: NIN01649 | Dostupno

toaletna voda 80 ml + sjajilo za usne 2,5 g

1
DPD dostava na kopnu
utorak 26. 10. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 28. 10. 2021.

Opis Nina Ricci Nina
Sastav

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Nina Ricci Nina , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • luksuzna izvedba
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • toaletna voda 80 ml
  • sjajilo za usne 2,5 g

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična, voćni, cvjetni
Tip seta
Poklon set

O brendu Nina Ricci

Modna dizajnerica Nina Ricci unijela je elemente ženstvenosti, profinjenosti i jednostavnosti u svoje kreacije. Ova modna kuća visoke mode postoji od 1932. godine i krasi ulice Pariza, dok savršeni krojevi i kvalitetni materijali savršeno pristaju Parižankama. Zajedno sa svojim sinom, dizajnerica je proširila modne kolekcije mirisima Nina Ricci, bez kojih se ovaj francuski brand više ne može ni zamisliti.

Prvi parfem Nina Ricci Coeur Joie osmišljen je već 1946., a drugi po redu L’Air du Temps odolijeva iskušenjima vremena i mode od 1948. Esencija, sakrivena u slavnom flakonu, na čijem gornjem dijelu poput krune stoji kristalna golubica, utjelovljuje ljubav i slobodu i postao je legendarni parfem ovog branda. Njegova popularnost pomogla je u jačanju međunarodnog uspjeha modne kuće, a i danas je beskrajan izvor inspiracije za ostale Nina Ricci parfeme i modne kreacije.

Ocjena Nina Ricci Nina