Narciso RodriguezNarciso Rouge poklon set V. za žene

Narciso Rodriguez Narciso Rouge poklon set V. za žene
Narciso Rodriguez Narciso Rouge poklon set V. za žene

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: NAR01698

parfemska voda za žene 30 ml + krema za tijelo s mirisom 75 ml

Pojačajte intenzitet svojeg omiljenog parfema. Osim parfema, parfemski set za žene Narciso Rodriguez Narciso Rouge sadrži i proizvode za njegu, koji produžuju vaše osjetilno iskustvo.

Svojstva:

  • limitirana edicija
  • odlična ideja za poklon
  • parfem pogodan za svakodnevno nošenje

Set sadrži:

  • parfemska voda za žene 30 ml
  • krema za tijelo s mirisom 75 ml

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni, drveni
Tip seta
Poklon set

Narciso Rodriguez je njujorški dizajner kubanskog podrijetla koji se proslavio jedinstvenim stilom i integracijom američke, europske i kubanske kulture. Jednako su originalni i Narciso Rodriguez parfemi, jedna od linija proizvoda.

Narciso Rodriguez rodio se 1961. u New Jerseyju, završio je umjetničku školu a iskustva u svijetu mode stjecao radom za razne modne brendove. Pokretački preokret u njegovoj karijeri bio je 1996. kada je dizajnirao vjenčanicu za Carolyn Bessette, suprugu Johna F. Kennedyja mlađega. Od tada je svatko znao za Narcisa Rodrigueza. Njegovu je haljinu 2008. obukla Michelle Obama povodom proslave trijumfa svog supruga na predsjedničkim izborima.

Prvi Narciso Rodriguez parfem svjetlo dana je ugledao 2003. Trenutno ih brend broji nekoliko desetaka. Isprobajte primjerice toaletnu vodu za žene Narciso Rodriguez For Her, prepunu cvjetnih i chypre nota, cvjetno-drvenasti parfem Narciso Rodriguez Narciso ili zavodljivu Narciso Poudrée kojom dominiraju bugarska ruža i cedar. Muškarce će oduševiti aromatična parfemska voda Narciso Rodriguez For Him ili drvenasti Narciso Rodriguez Bleu Noir. Pažnje su vrijedni i čuveni mošusni parfemi Narciso Rodriguez Pure Musc i Narciso Rodriguez Fleur Musc.