MoschinoToy Boy poklon set za muškarce

Moschino Toy Boy poklon set za muškarce
Moschino Toy Boy poklon set za muškarce

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: MOS02353

parfemska voda 100 ml + parfumirani gel za tuširanje 100 ml + balzam poslije brijanja 100 ml + putni sprej 10 ml

Luksuzni parfem je uvijek dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za muškarce Moschino Toy Boy, u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta i možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

Svojstva:

  • parfemski poklon setovi umnažaju radost
  • luksuzna izvedba
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • parfemska voda 100 ml
  • parfumirani gel za tuširanje 100 ml
  • balzam poslije brijanja 100 ml
  • putni sprej 10 ml

Sastav

Vrsta mirisa
začinski, drveni
Tip seta
Poklon set

Talijanski brand Moschino proslavio se svojim razigranim, kreativnim i raznobojnim modnim komadima, koji u sebi uvijek kriju barem malo šale i provokacije. Upravo takvi su i parfemi Moschino.

Osnivač branda, Franco Moschino, obožavao je umjetnost i maštao o tome da postane slikar. Kako bi mogao plaćati školarinu, zarađivao je sa strane kao ilustrator za velike modne časopise. Tu je 1971. započeo suradnju s Giannijem Versaceom. Moda je postala njegova nova strast, zbog koje je 1983. osnovao vlastiti brand, koji je danas poznat u cijelom svijetu. Modele Moschino su nosili sportaši na svečanom otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Torinu, Kylie Minogue na turneji Showgirl: The Greatest Hits Tour i Madonna na nizu koncerata Sticky & Sweet Tour.

Prvi parfem Moschino – Moschino for Women – ugledao je svjetlo dana 1987. Među najpopularnijim parfemima ovog razigranog branda nalaze se ženske toaletne vode Moschino Funny!, Moschino I Love Love i Moschino Fresh Couture, čiji šaljivi flakon oblikom podsjeća na sredstvo za čišćenje. Ženski cvjetni parfem Moschino Cheap & Chic i muška toaletna voda Moschino Uomo? privlače posebnu pažnju.