MoschinoToy 2 poklon set za žene

Moschino Toy 2 poklon set za žene
Moschino Toy 2 poklon set za žene

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: MOS02351

parfemska voda 50 ml + parfumirani gel za tuširanje 50 ml + parfumirano mlijeko za tijelo 50 ml

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Moschino Light Clouds , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • luksuzna izvedba
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • parfemska voda 50 ml
  • parfumirani gel za tuširanje 50 ml
  • parfumirano mlijeko za tijelo 50 ml

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni, drveni, mošusni
Tip seta
Poklon set

Talijanski brand Moschino proslavio se svojim razigranim, kreativnim i raznobojnim modnim komadima, koji u sebi uvijek kriju barem malo šale i provokacije. Upravo takvi su i parfemi Moschino.

Osnivač branda, Franco Moschino, obožavao je umjetnost i maštao o tome da postane slikar. Kako bi mogao plaćati školarinu, zarađivao je sa strane kao ilustrator za velike modne časopise. Tu je 1971. započeo suradnju s Giannijem Versaceom. Moda je postala njegova nova strast, zbog koje je 1983. osnovao vlastiti brand, koji je danas poznat u cijelom svijetu. Modele Moschino su nosili sportaši na svečanom otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Torinu, Kylie Minogue na turneji Showgirl: The Greatest Hits Tour i Madonna na nizu koncerata Sticky & Sweet Tour.

Prvi parfem Moschino – Moschino for Women – ugledao je svjetlo dana 1987. Među najpopularnijim parfemima ovog razigranog branda nalaze se ženske toaletne vode Moschino Funny!, Moschino I Love Love i Moschino Fresh Couture, čiji šaljivi flakon oblikom podsjeća na sredstvo za čišćenje. Ženski cvjetni parfem Moschino Cheap & Chic i muška toaletna voda Moschino Uomo? privlače posebnu pažnju.