Montale Ginger Musk parfemska voda uniseks

Montale Ginger Musk parfemska voda uniseks
Montale Ginger Musk parfemska voda uniseks
100 ml

Kod: MNT1504 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Montale Ginger Musk
Sastav

Idete na spoj, zabavu ili kavu s prijateljima? Uniseks parfemska voda Montale Ginger Musk idealna je za sve prilike kada želite zablistati. Otkrijte i vi parfem koji će savršeno upotpuniti vašu jedinstvenu karizmu.

  • orijentalni miris
  • voćni miris
  • topao parfem, idealan za hladnije dane
  • luksuzni parfem za zahtjevne
  • uniseks – za žene i muškarce

Sastav

Sadržaj
crvene bobice, mošus, kupina, đumbir
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu Montale

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.

Ocjena Montale Ginger Musk