Montale Amandes Orientales parfemska voda uzorak uniseks

Montale Amandes Orientales parfemska voda uzorak uniseks
Montale Amandes Orientales parfemska voda uzorak uniseks
Besplatna dostava
2 ml uzorak
38,00kn

Kod: MNT1736 | Više od 5 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
utorak 18. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 20. 05. 2021.

Opis Montale Amandes Orientales
Sastav

Idete na spoj, zabavu ili kavu s prijateljima? Uniseks parfemska voda Montale Amandes Orientales idealna je za sve prilike kada želite zablistati. Otkrijte i vi parfem koji će savršeno upotpuniti vašu jedinstvenu karizmu.

  • orijentalni miris
  • slatki miris
  • topao parfem, idealan za hladnije dane
  • uniseks – za žene i muškarce

Sastav

Sadržaj
badem, vanilija
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu Montale

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.

Ocjena Montale Amandes Orientales