Mondial Luxury Wooden Bowl krema za brijanje

Mondial Luxury Wooden Bowl krema za brijanje
Mondial Luxury Wooden Bowl krema za brijanje
Zagara 140 ml
178,65kn

Kod: MDI02359 | 4 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
utorak 26. 01. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 28. 01. 2021.

Opis proizvoda Mondial Luxury Wooden Bowl
Osobine

Proizvod za brijanje Mondial Luxury Wooden Bowl osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.

Svojstva:

  • omogućuje lakše brijanje
  • uređaj lako klizi po koži
  • sprječava iritaciju kože

Način upotrebe:
Za nanošenje koristite kist za brijanje, uz čiju pomoć ćete preparat nanijeti na vlažno lice i vrat. Nakon brijanja temeljito isperite.

Osobine

Tekstura
krema
Tip kože lica
za sve tipove kože lica

O brendu Mondial

Promijenite svakodnevno brijanje u trenutke pravog užitka s brandom Mondial! Ovaj vodeći talijanski brand vam donosi profesionalne proizvode za brijanje koje će cijeniti svaki muškarac. Proizvodi Mondial u sebi kriju talijansku tradiciju i moderan stil te ih upotrebljavaju vodeće svjetske brijačnice.

 

Brand Mondial je nastao 1908. godine u Firenci koja predstavlja ne samo kolijevku renesansne umjetnosti i kulture, nego i mjesto rađanja tradicionalnih zanata. I upravo tamo, u maloj radionici, postupno su nastajale ručno rađene četke za brijanje i brijači o čijoj kvaliteti je uskoro saznalo i strano tržište.

 

Danas je pribor za brijanje Mondial dostupan širom svijeta. Proizvodi Mondial su izrađeni s talijanskom strašću i oduševit će vas kvalitetnom zanatskom izradom koja je promišljena do posljednjeg detalja. Sastavni dio asortimana branda Mondial su kreme i sapuni za brijanje, brijači, četke za brijanje ili vode poslije brijanja.

Ocjena Mondial Luxury Wooden Bowl