Mirisne svijeće

Filter
Najprodavaniji

Mirisne i ukrasne svijeće koje dovode atmosferu vašeg doma do savršenstva

Romantična večera za dvoje, Božić, opuštanje nakon napornog dana – nijedan od ovih trenutaka ne može proći bez mirisne svijeće. Upotpunjava čaroliju danog trenutka i mi na taj način uz njega zauvijek vežemo konkretan miris. Mirisi, naime, imaju velik utjecaj na naše raspoloženje. Mirisnim svijećama možete utjecati na to kako ćete se danas osjećati. Dovoljno je izabrati svijeću, zapaliti šibicu i uživati u omiljenom mirisu.

Na notino.hr možete pronaći aromatične svijeće, čiji će vas miris zagrijati i dotaknuti vašu dušu. Mirišu, primjerice, na polje lavande, vaniliju ili kolač od bundeve. Mljac! Naravno, u ponudi su i božićne svijeće, koje će vam praviti društvo prilikom pečenja kolača i čitanja bajki.

Ako vam je bitan dizajn, izaberite neku od ukrasnih svijeća. Stilska dizajnerska svijeća učinit će svaki interijer posebnim.

Male mirisne svijeće bez staklene posude

Ako volite mijenjati mirise ili niste sigurni odgovara li vam miris koji ste izabrali, onda su male mirisne svijeće bez staklene posude idealne za vas. Teže otprilike 50 g i gore približno 15 sati. Male mirisne svijeće bez staklene posude možete tako sustavno razmjestiti u interijeru i tako cijeli prostor ispuniti prekrasnim mirisom.

Mirisne svijeće u čaši

Ove luksuzne svijeće savršeno se uklapaju u svaki interijer. Postale su omiljena dekoracija i originalni poklon koji cijeni svaki ljubitelj mirisnih svijeća. Mirisna svijeća u čaši je i poprilično ekološki prihvatljiva. Kad svijeća izgori do kraja, posudu možete oprati i iskoristiti je u druge svrhe.

Svijeće s drvenim fitiljem

Ne morate ići u vikendicu. Ugodnu atmosferu možete stvoriti i u stanu usred bučnog grada. Svijeća koja pucketa ima sve što vam je potrebno za to: ispušta ugodnu toplinu, prekrasno miriše i pucketa kao plamen u kaminu.

Mirisne čajne svijeće

Tražite čajne svijeće za svijećnjak? Ne morate posezati samo za običnim bijelim svijećama bez mirisa. U stvaranju atmosfere za stolom ili u spavaćoj sobi mogu vam pomoći mirisne čajne svijeće. Gore jednako dobro, a osim toga mogu mirisati kao svježe oprano rublje, kašmir ili, na primjer, cimet. Ah!

Prirodne mirisne svijeće

Prirodne svijeće izrađuju se od sojinog, pčelinjeg, kokosovog ili biljnog voska i njihova velika prednost je duže vrijeme gorenja od parafinskih svijeća. Osim toga, svijeće od prirodnog voska ispuštaju miris čak i kad ne gore.

Koje će mirisne svijeće osvojiti vaše srce? Hoće li to biti velike svijeće u čaši, aromatične svijeće, svijeće od pčelinjeg voska ili čak cijeli set mirisnih svijeća?