Michael Kors

 Michael Kors svjetski je poznat modni dizajner. Brend koji nosi njegovo ime sinonim je za luksuz, ekskluzivnost i kvalitetu. Na tržištu možete pronaći Michael Kors modne dodatke, obuću, satove, nakit i naočale, a poznati su i Michael Kors parfemi - bezvremenski i profinjeni kao i sam brend.

Michael Kors dizajnira odjeću još od svoje 19. godine. Studirao je modni dizajn u New Yorku nakon čega je radio kao kreativni direktor slavne modne kuće Céline. Svoj vlastiti, istoimeni brend osnovao je 1981. te mu se u potpunosti posvetio 2003. Njegove kreacije nosile su primjerice Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez te Nicole Kidman, a butike ovog američkog brenda možete pronaći u svjetskim metropolama koje sežu od New Yorka do Pariza i Milana pa sve do Dubaija.

Prvi Michael Kors parfem svjetlo dana ugledao je 2001. U ovome se trenutku na svjetskom se tržištu može naći nekoliko desetaka parfema za muškarce i žene koji su proizašli iz suradnje sa svjetski poznatim parfumerima. Isprobajte gurmanski orijentalno-cvjetni parfem Michael Kors Wonderlust, cvjetnu parfemsku vodu Michael Kors Sparkling Blush, zavodljiv parfem Michael Kors Glam Jasmine s istoimenom rajski mirisnom biljkom u glavnoj ulozi, senzualan ženski parfem Michael Kors Sexy Amber ili drvenasti Michael Kors Midnight Shimmer, najprikladniji za večernje nošenje.

cijeli tekst sakriti tekst

Parfemi
Muški parfemi
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Parfumirana kozmetika
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Poklon setovi
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Tijelo
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Izabrali ste
  • Chypre