Kopče za dude

Dječji san
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Dude varalice
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Kopče za dude
Monitori za bebe
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Respiratorni monitori
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Izabrali ste
  • Poklon uz kupnju

Vezica i lančić za dudu za sigurno pričvršćivanje

Praktični lančić ili vezica za dudu pomoći će vam da u šetnji nijedna duda ne završi na zemlji i ne izgubi se u kolicima! Vezice za dude su univerzalne i savršeno pristaju bilo kojem tipu ili brandu dude. Dovoljno ih je na jednoj strani pričvrstiti na bebinu odjeću ili na kolica, a drugu stranu staviti na dudu. Zaboravite na vječno pranje i steriliziranje duda koje ispadaju i izaberite najbolju vezicu za dudu već danas!

Kako izabrati vezicu za dudu

Prilikom izbora vezica za dudu ne obraćajte pažnju samo na zanimljiv dizajn i materijal, već i na način kopčanja te na duljinu vezice ili lančića. U pravilu duljina lančića ne bi trebala biti veća od 20 cm, kako biste spriječili neželjeno motanje lančića oko vrata ili glave djeteta.

Materijal vezice za dudu

Vezice za dudu izrađene su od sigurnih materijala, različitih dizajna – na vama je da izaberete što vam najviše odgovara.

  • Tekstilna vezica za dudu najčešće je izrađena od pamuka ili lana i nudi širok izbor kombinacija boja i motiva. Vezica za dudu vrlo je praktična i lagana, ne smeta djetetu i nigdje ne pritišće.
  • Plastična vezica ili lančić za dudu izrađen je od sigurne plastike bez BPA i u ponudi možete pronaći mnogo veselih dizajna. Plastični lančić za dudu može blago pritiskati dijete u nekoliko položaja spavanja.
  • Silikonska vezica za dudu izrađena je od silikona za primjenu u prehrambenoj industriji i dugo ostaje u izvornom stanju. Osim što je odlična za putovanja, silikonska vezica za dudu dostupna je u različitim bojama.
  • Drveni lančić za dudu najčešće je izrađen od drva bukve, javora ili borovice. Drveni lančić za dudu iznimno je otporan, ima ugodan drvenasti miris i temeljito je izbrušen, što ga čini sigurnim za dijete.

Način kopčanja vezice za dudu

Na jednoj strani vezice za dudu nalazi se kopča koja se može pričvrstiti na kolica ili bebinu odjeću, no način pričvršćivanja same dude se razlikuje.

  • Omča za provlačenje je najčešća varijanta. Duda se na vrpcu privezuje pomoću omče po kojoj se duda može pomicati. Kako pričvrstiti omču na dudu? Omča se jednostavno provuče kroz prsten na dudi i nakon toga se kroz omču provuče cijela vezica.
  • Kopča nudi pomično pričvršćivanje dude pomoću mehanizma koje dijete ne može otvoriti.
  • Čičak drži dudu u jednom položaju i omogućuje djetetu lakše hvatanje dude.

Recite zbogom vječnom gubljenju duda i svojem djetetu nabavite lančić za dudu koji će savršeno krasiti njegovu odjeću!