Maison MargielaREPLICA Discovery Set poklon set IV. uniseks

Maison Margiela REPLICA Discovery Set poklon set IV. uniseks
Maison Margiela REPLICA Discovery Set poklon set IV. uniseks
poklon set IV. uniseks

Kod: MMG00311 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Jazz Club toaletna voda 10 ml + By the Fireplace toaletna voda 10 ml + Bubble Bath toaletna voda 10 ml

Opis Maison Margiela REPLICA Discovery Set
Sastav

Zašto se zaustaviti na jednom parfemu kad je izbor toliko širok? Uniseks parfemski set Maison Margiela REPLICA Discovery Set nudi savršen način za upoznavanje s nekoliko mirisnih kompozicija. Mijenjajte parfeme prema raspoloženju i uživajte u raznolikosti koju nudi ovaj set.

Svojstva:

  • idealno za putovanja
  • sadrži minijaturne verzije proizvoda
  • odlična ideja za poklon
  • uniseks – za žene i muškarce

Set sadrži:

  • Jazz Club toaletna voda 10 ml
  • By the Fireplace toaletna voda 10 ml
  • Bubble Bath toaletna voda 10 ml

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična, cvjetni, začinski, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu Maison Margiela

Originalnost, kreativnost i mrvica provokacije – to je luksuzni francuski brend Maison Margiela (ranije poznat pod nazivom Maison Martin Margiela), nadaleko poznat po svojim nekonvencionalnim modnim komadima, originalnoj kolekciji REPLICA i neprikosnovenim parfemima.

Modni dizajner Martin Margiela je 1988. u Parizu osnovao istoimenu luksuznu modnu kuću. Brend Maison Margiela je poznat po netipičnom shvaćanju mode i parfema, koji u njihovim rukama postaju prava mala umjetnička djela. Posebnu pozornost je 1994. privukla kolekcija REPLICA, kojom je predstavljena odjeća i replike ručno rađenih modnih dodataka iz raznih dijelova svijeta. Svaki komad je imao etiketu s pričom o nastanku i materijalu od kojeg je napravljen. Od 2012. ova jedinstvena kolekcija uključuje i luksuzne parfeme.

Kakvog su mirisa uspomene? Odgovor će vam dati parfemi REPLICA, nastali u suradnji s najboljim svjetskim parfumerima. Parfemi Maison Margiela su dizajnirani tako da prizovu uspomene na prekrasne trenutke. Dovoljno je samo pomirisati.

Ocjena Maison Margiela REPLICA Discovery Set