Mad About

Budite ono što jeste i pokažite svoju osobnost. Kolekcija Mad About od Schwarzkopf Professional je kao stvorena za žene koje su ludo zaljubljene u svoju kosu. Kolekcija je lansirana 2018., a cilj joj je pružiti prvorazrednu njegu kovrčavoj i valovitoj kosi.
Proizvodima ove kolekcije pridružili su se noviteti bogati supernamirnicama Mad About Curls Superfood, koji će razveseliti sve vlasnice kovrča, a za one s dugom kosom tu je nova linija Mad About Lenghts. Zato što lijepa kosa nije samo trend, nego način života.

cijeli tekst sakriti tekst

Za beskrajno dugu kosu
Šampon i serum Mad About Lenghts

Nema duge kose bez zdravih i snažnih korijena. Šampon njegujućeg sastava Root to Tip Cleanser s kompleksom Aquarine i biotinom poboljšava hidrataciju vlasišta, jača i hidratizira suhu kosu cijelom dužinom te pomaže aktivirati folikule kose. Za postizanje optimalnih rezultata, dopunite svoju rutinsku njegu kose gelom za učvršćivanje korijena Root Boosting Serum.

cijeli tekst sakriti tekst

Za zdrave vrhove i bez šišanja
Dvofazni sprej i intenzivna njega Mad About Lenghts

Bojite se posjetiti frizera da ne biste ostali bez kojeg centimetra svoje duge kose? S njegom Mad About Lenghts ne morate se više bojati škara. Intenzivna njega s kompleksom Aquarine i tehnologijom Length Maximising hrani opterećenu kosu cijelom duljinom i smanjuje njezinu lomljivost za čak 95 %. Dvofazni sprej bez ispiranja trenutno zacjeljuje ispucale vrhove i olakšava raščešljavanje.

cijeli tekst sakriti tekst

Za savršene kovrče
Maska i kura bez ispiranja Mad About Curls Superfood

Priroda vam je podarila kovrčavu kosu? Njega s uljem kokosa, ricinusa, avokada i grožđa pobrinut će se za njezinu savršenu hidrataciju, sjaj i mekoću.
Maska Superfood dubinski regenerira, hidratizira i omekšava suhu kosu. Bogata kura bez ispiranja Mad About Curls Superfood Leave-In je idealna za ujednačavanje razine hidratacije i očuvanje oblika kovrčave kose.

cijeli tekst sakriti tekst