Preskočite na glavni sadržaj

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM

Predstavlja novu eru visoke učinkovitosti za sprječavanje pojave znakova starenja na licu koji po prvi puta kombinira moćne, dermatološki aktivne sastojke u jednoj trostrukoj dozi: HIJALURONSKA KISELINA / VITAMIN C+NIACINAMID / FERULINSKA KISELINA. Svaki od ovih dermatološki aktivnih sastojaka drži se u zasebnom spremniku kako bi se spriječio utjecaj zraka, svjetlosti i nečistoće, a sastojci se stapaju zajedno kako bi obnovili kožu sloj po sloj*:
SLOJ 1: Gubitak volumena
SLOJ 2: Bore
SLOJ 3: Tamne mrlje
 

 

RÉNERGIE MULTI-LIFT ULTRA

Otkrijte blistaviji ten koji izgleda mlađe uz Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra kremu. Ova hidratantna krema protiv pojave znakova starenja na koži djeluje tako da minimalizira pojavu finih linija i bora, a istovremeno vraća punoću kože. Snažna formula prožeta je ekstraktom lanenog sjemena s oligosaharidima, peptidima i polifenolima za stvaranje efekta liftinga i smanjenje dubine bora.
 

LIFE PLANKTON ELIXIR

Regenerirajući serum štiti, umiruje i regenerira kožu te podupire proces obnove stanica. Prepustite se svojoj rutinskoj revoluciji za njegu kože s Life Plankton Elixir serum, obogaćen hijaluronskom kiselinom i patentiranim sastojkom Life Plankton u najvećoj koncentraciji. Lice izgleda glatkije, čvršće, a znakovi starenja su vidljivo smanjeni.
 

BLUE PRO RETINOL KREMA

Višestruka korekcija, baršunasta krema koja se aktivira u dodiru s kožom, smanjuje bore i poboljšava ujednačenost kože. Znanstveno dokazano: koža je odmah hidratizirana i blistavija. Iz dana u dan koža se obnavlja, izgleda glatkije, ujednačenije i čvršće. Stvoreno s BLUE BIOTECH: Ekskluzivna inovacija Blue Pro-Retinol Biotech - kombinacija finog pro-retinola s ekstraktom bio-afine algi.