Preskočite na glavni sadržaj

L'Oréal Professionnel Pro Longer

#KEEPITLONGER

Predstavljamo liniju proizvoda Serie Expert Pro Longer branda L’Oréal Professionnel za regeneraciju i zaglađivanje vrhova, zbog kojih je kosa dulja, jača i kvalitetnija. Uz ovu ekskluzivnu patentiranu tehnologiju za zaglađivanje, vaša će kosa i vrhovi dobiti volumen, punoću i snagu, pa ih nećete morati skratiti. Sačuvajte svoju prekrasnu dugu kosu.

ODABERITE NJEGU PO MJERI SVOJE DUGE KOSE

Normalna i tanka kosa

Tanka kosa je manje otporna na vanjske utjecaje, a njezini vrhovi mogu biti skloni pucanju i ispadanju. Koristite blagu njegu koja ne opterećuje kosu i daje joj prekrasan volumen i zdrav izgled.

Normalna i jaka kosa

Pružite svojoj dugoj kosi veličanstvenu njegu, vratite joj snagu, mekoću i prirodan sjaj. Ovakav način njege idealan je i za osjetljiviju kosu.

Linija Pro Longer sadrži patentiranu molekulu FILLER-A100 koja, u kombinaciji s aminokiselinom, odmah nakon upotrebe djeluje na regeneraciju vlasi, jača vrhove i štiti ih od pucanja.
Proizvodi linije Pro Longer mogu se pohvaliti i modernim mirisom s daškom morskih, orijentalnih i cvjetnih nota, uz koje se njega za kosu pretvara u istinski doživljaj.