Loreal Pro Serie Expert Pro Longer Launch 2020 CPLoreal Pro Serie Expert Pro Longer Launch 2020 CP
SERIOXYL trápí vás vypadávaní vlasuSERIOXYL trápí vás vypadávaní vlasu

O brendu L’Oréal Professionnel

Pokreće trendove na području frizerske umjetnosti, surađuje s najboljim svjetskim frizerima i stilistima, a možete ga naći i u backstageu modnih revija od Pariza i New Yorka do Londona i Milana. Riječ je o brendu L'Oréal Professionnel, vrhunskoj profesionalnoj kozmetici za kosu s francuskim genima.

 


Povijest brenda L'Oréal Professionnel seže u daleku 1909. godinu, kad je francuski kemičar Eugène Schueller izumio prvu nježnu boju za kosu i osnovao tvrtku koja i danas cijelom svijetu donosi dašak pariškog stila. Od 2012. L'Oréal Professionnel je službeni partner pariškog Fashion Weeka i modne piste su bez njega već dugo nezamislive. Znanstvenici u laboratorijima L'Oréal neprestano razvijaju inovativne tehnologije i nove, ekskluzivne usluge, zahvaljujući kojima je ovaj brend uvijek korak ispred ostalih.


U širokom portfelju kozmetike za kosu L'Oréal Professionnel naći ćete šampon L’Oréal Professionnel, koji odgovara svim tipovima kose, profesionalne proizvode za oblikovanje, dubinsku njegu za oštećenu kosu i prirodnu njegu L'Oréal Professionnel Source Essentielle. 


Priuštite svojoj kosi njegu proizvodima L'Oréal Professionnel, koji su prvi izbor frizera širom svijeta.

cijeli tekst sakriti tekst

Izabrali ste

  • L’Oréal Professionnel
  • Akcija
Filter