Skip to main content

LoeweAire poklon set za žene

Loewe Aire poklon set za žene
Loewe Aire poklon set za žene
Novo
898,70kn

Dostupno | Kod: LOW01008

Loewe Aire toaletna voda za žene 100 ml + Loewe Aire parfumirano mlijeko za tijelo 50 ml + Loewe Aire toaletna voda za žene 10 ml

1
DPD - Dostava na kućnu adresu
srijeda 26. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
srijeda 26. 01. 2022.

Više se ne morate razdvajati od svojih parfema. Parfemski set za žene Loewe Aire sadrži parfem i minijaturu parfema, koju lako možete dodati i u najmanju torbicu, kako bi uvijek bila pri ruci da vas iznova obavije svojim nezamjenjivim mirisom.

Svojstva:

  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • sadrži parfem i minijaturu parfema
  • mini parfem idealan je za torbicu
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • Loewe Aire toaletna voda za žene 100 ml
  • Loewe Aire parfumirano mlijeko za tijelo 50 ml
  • Loewe Aire toaletna voda za žene 10 ml

Sastav

Vrsta mirisa
citrusni, aromatična, zeleni
Tip seta
Poklon set

Upoznajte španjolski brand LOEWE.

Parfemi LOEWE su zaista umjetnička djela rođena iz prirode. Parfemi LOEWE se proizvode u Španjolskoj, prirodni su, organski i u njihovom ćete sastavu pronaći kvalitetna, visokokoncentrirana prirodna ulja.

Povijest branda LOEWE započela je u Španjolskoj još 1846. 2013. je Jonathan Anderson, jedan od najboljih dizajnera svoje generacije, imenovan kreativnim direktorom. Tada je počelo novo poglavlje branda, u kojem glavnu ulogu igra vještina, pulsirajući španjolski životni stil i intelektualan, a opet razigran, pristup modi.

Prvi parfem branda LOEWE nosi naziv LOEWE 001, a kreirao ga je upravo Jonathan u suradnji s Nuriom Cruelles, glavnom parfumerkom kuće LOEWE. Njegova inovativna, a ipak nježna mirisna kompozicija, u sebi skriva istu svježinu, raznolikost i vitalnost po kojoj je brand LOEWE postao prepoznatljiv pod Jonathanovim vodstvom.

Proučite široku ponudu parfema LOEWE i isprobajte neki od najomiljenijih, poput muškog parfema LOEWE Solo s osvježavajućim citrusnim notama, muške toaletne vode LOEWE Solo Cedro Eau s drvenastim i začinskim notama ili parfemske vode LOEWE 7 Anonimo koja u sebi skriva opojne note tamjana i kože. Dame će osvojiti parfemi LOEWE Aura i LOEWE 001 s privlačnim drvenastim notama.