Le Mini Macaron Gel Manicure Kit Rum Raisinkozmetički set XII. (za nokte) za žene

Le Mini Macaron Gel Manicure Kit Rum Raisin kozmetički set XII. (za nokte) za žene
Le Mini Macaron Gel Manicure Kit Rum Raisin kozmetički set XII. (za nokte) za žene

Kod: LMM01962 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

USB LED lampa za gel nokte + rašpica za nokte + pomagalo za pogurivanje i uklanjanje kožice oko nokta + maramice za uklanjanje gel laka 10 kom + Rum Raisin gel lak za nokte 10 ml

Opis proizvoda Le Mini Macaron Gel Manicure Kit Rum Raisin
Osobine

Razveselite sebe i svoje bližnje savršenim kozmetičkim setom Le Mini Macaron Gel Manicure Kit Rum Raisin. Set s make-upom je savršen poklon.

Svojstva:

  • osigurava savršeni izgled laka i njegovu postojanost
  • savršeno će učiniti tvrdim bilo koji lak za nokte
  • za savršeno njegovane ruke
  • lijepo upakirano

Način upotrebe:
Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.

Osobine

Tip punjenja
bežični
Tip seta
Ekonomično pakiranje
Vrsta laka
gel
Efekt
sjajni

O brendu Le Mini Macaron

I vi obožavate gel manikuru koja vam omogućuje nekoliko tjedana uživanja u predivnim bojama, čvrstoći i briljantnom sjaju vaših noktiju? Imamo dobre vijesti. Više nećete morati ići u salon da biste imali nokte kakve zaslužujete. Zahvaljujući brendu Le Mini Macaron, savršenu ćete manikuru lako napraviti sami, u udobnosti svoje kuće, i to za samo 15 minuta! Poželite dobrodošlicu apsolutnoj revoluciji na području proizvoda za nokte.

Zabavna i lagana - takva bi trebala biti njega noktiju, zato što su nokti posljednja stvar na svijetu koja bi vam trebala zadavati muke. Osnovni set za gel manikuru brenda Le Mini Macaron dopunite gel lakovima i pigmentima u raznim bojama. Tako ćete svaki put jedva čekati da dođe vrijeme za ponovno uređivanje noktiju.

Savršena manikura se ne može zamisliti bez savršeno njegovanih ruku. Jednostavno razmazite svoje ruke i nokte njegujućim maskama Le Mini Macaron inspiriranim neodoljivim francuskim slatkišima. Vanilija-badem, mandarina ili možda ruža - koja će biti vaša omiljena?

Ocjena Le Mini Macaron Gel Manicure Kit Rum Raisin