LaliqueLes Compositions Parfumées Floral Bronze parfemska voda uniseks

Lalique Les Compositions Parfumées Floral Bronze parfemska voda uniseks
Lalique Les Compositions Parfumées Floral Bronze parfemska voda uniseks
Akcija
Preporučena maloprodajna cijena
1.520,00kn

Uštedite 55%
100 ml
680,90kn

Dostupno | Kod: LAL1123
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
ponedjeljak 24. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
ponedjeljak 24. 01. 2022.

Uđite u svijet u kojem se sjaj metala sljubljuje s mirisom cvijeća. Unisex parfemska voda Lalique Les Compositions Parfumées Floral Bronze uvjerit će vas da se svjetovi metala i flore mogu savršeno slagati. Dopustite ovom jedinstvenom spoju da procvjeta na vašoj koži.

  • orijentalni cvjetni miris za muškarce i žene
  • dio je linija mirisa posvećenih plemenitim metalima
  • autorica mirisa je Karine Dubreuil

Sastav mirisa
Svježa kombinacija rabarbare i slatkog citrusnog bergamota oduševit će vaša osjetila budeći osjećaj hladnoće metala odmah u uvodu. Zatim će vas omamiti ruža geranija i zanosne slatke note arapskog jasmina. Tople meke note jantara, drvenasti oud, pačuli i vetiver u mirisni sastav unose stabilnost i postojanost.

Priča o mirisu
Nastanak mirisa Lalique Les Compositions Parfumées Floral Bronze nadahnula je bronca – točnije njezina zelena patina kojom je vrijeme obavija. Inspiracija se okreće od zelene boje prema cvijeću - stavlja fokus na njihove stabljike i lišće sve do samog cvijeta. Rezultat je neponovljiva mirisna kompozicija u kojoj se odražava proljetno cvijeće i ovaj dragocjeni metal.

Potpuni popis sastojaka

ALCOHOL OXACYCLOHEXADEC-12-EN-2-ON E, (12E)- 1-(2,3,8,8-TETRAMETHYL-1,2,3,4,5,6,7,8-OCTAHYDRONAPHTHALEN-2-YL)ETHANONE 3-METHYL-5-(2,2,3-TRIMETHYLCY LOPENT-3-EN-1-YL)PENT-4-EN-2-OL TÉTRAHYDRO-2-ISOBUTYL-4-MÉTHYL PYRANNE-4 OL,MÉLANGE D'ISOMÈRES(CIS ET TRANS) GUAIENE ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ALPHA-METHYL-1,3-BENZODIOXOL E-5-PROPIONALDEHYDE 1,3-BENZODIOXOLE-5-CARBALDEH YDE BICYCLO[3.1.1]HEPTANE,6,6-DI METHYL-2-METHYLENE 2-PROPEN-1-OL, 3-PHENYL ETHYLHEXYL SALICYLATE PHENOL,2,6-BIS(1,1-DIMETHYLETHYL)-4- METHYL- BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE 2-BUTEN-1-ONE,1-(2,6,6-TRIMETHYL-1,3-CYCLOH EXADIEN-1-YL)- 2-BUTEN-1-ONE,1-(2,6,6-TRIMETHYL-3-CYCLOHEX EN-1-Y) Proizvođač je odgovoran za sastojke proizvoda. Preporučujemo provjeru popisa sastojaka proizvoda izravno na njegovoj ambalaži zbog potencijalnih promjena.
Cijeli tekst

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
rabarbara, bergamot
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
arapski jasmin, ruža geranija
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
jantar, pačuli, vetiver, oud
Vrsta mirisa
orijentalni, cvjetni

Naziv Lalique evocira blistavost nakita, božanstvenu prozirnost i sjaj kristala. Prije no što je postalo poznatim brandom, bilo je to ime muškarca, genijalnog umjetnika, draguljara i staklara Renéa-Julesea Laliquea, koji je brandu pružio kreativnost.

Lalique je 1905. godine otvorio trgovinu sa nakitom i staklenim predmetima. Stvarao je u stilu secesije i art decoa, dosta koristeći prirodne materijale i oblike. Majstor u proizvodnji parfema François Coty, oduševljen njegovim umijećem, ponudio mu je suradnju u industriji parfema koja je iznjedrila krasne staklene flakone.

Brand Lalique oduvijek je povezan s poviješću parfema, iako je Lalique svoj prvi parfem lansirao tek 1992. godine. Parfemi Lalique u sebi nose unikatni pečat, kombinaciju krasnog dizajna flakona i izuzetnu kvalitetu parfemskih sastojaka.