Lalique L'Amourpoklon set III. za žene

Lalique L'Amour poklon set III. za žene
Lalique L'Amour poklon set III. za žene
320,90kn

Kod: LAL01530 | Dostupno

parfemska voda 50 ml + mlijeko za tijelo 150 ml

1
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.
DPD dostava na kopnu
srijeda 28. 10. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 30. 10. 2020.

Opis parfema Lalique L'Amour
Sastav

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Lalique L'Amour , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • parfem pogodan za svakodnevno nošenje
  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • parfemski poklon setovi umnažaju radost
  • razveselit će svaku ženu

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu Lalique

Naziv Lalique evocira blistavost nakita, božanstvenu prozirnost i sjaj kristala. Prije no što je postalo poznatim brandom, bilo je to ime muškarca, genijalnog umjetnika, draguljara i staklara Renéa-Julesea Laliquea, koji je brandu pružio kreativnost.

Lalique je 1905. godine otvorio trgovinu sa nakitom i staklenim predmetima. Stvarao je u stilu secesije i art decoa, dosta koristeći prirodne materijale i oblike. Majstor u proizvodnji parfema François Coty, oduševljen njegovim umijećem, ponudio mu je suradnju u industriji parfema koja je iznjedrila krasne staklene flakone.

Brand Lalique oduvijek je povezan s poviješću parfema, iako je Lalique svoj prvi parfem lansirao tek 1992. godine. Parfemi Lalique u sebi nose unikatni pečat, kombinaciju krasnog dizajna flakona i izuzetnu kvalitetu parfemskih sastojaka.

Ocjena Lalique L'Amour