Lalique Encre Noire for Mentoaletna voda za muškarce

12×
Lalique Encre Noire for Men toaletna voda za muškarce
Lalique Encre Noire for Men toaletna voda za muškarce
735,00kn

Uštedite 75%
100 ml
185,40kn

Kod: LAL0017 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 24. 01. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 28. 01. 2020.
  • Opis parfema
  • Članci
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Lalique Encre Noire for Men
Sastav

Sofisticirana muževnost, tajna i tradicija u modernom obliku. Ovo nisu samo asocijacije koje izaziva muška toaletna voda Lalique Encre Noire for Men. Prije svega, to je mirisna kompozicija koja odaje čast drvetu i odličan je parfem za prave muškarce.

  • aromatičan, drvenasti miris
  • pogodan za večernje i za dnevno nošenje u zimskim mjesecima
  • parfumerka je Nathalie Lorson

Sastav mirisa
Prve note drvenaste mirisne kompozicije pripadaju svježim notama čempresa, dok mrvicu tajanstvenosti u nju unosi vetiver. Haićanski i burbonski vetiver svojim toplim notama ispunjavaju srce ove mirisne kompozicije. Polako i iz pozadine, bazu griju drvo kašmira i mošus.

Priča o mirisu
Encre Noire for Men predstavlja sve što je toliko tipično za estetiku brenda Lalique. U parfemu se kombiniraju luksuzni materijal i tehničko majstorstvo staklara, koji su sudjelovali u nastajanju parfema. Inspiracija za flakon bila je tintarnica ,,Biches“ iz 1913. i njezin autor René Lalique.

Sastav

Glava
vetiver, čempres
Srce
haitski vetiver, burbonski vetiver
Baza
drvo kašmira, mošus
Vrsta mirisa
drveni, aromatična

Napisali smo o Lalique Encre Noire for Men
Članci

O brendu Lalique

Naziv Lalique evocira blistavost nakita, božanstvenu prozirnost i sjaj kristala. Prije no što je postalo poznatim brandom, bilo je to ime muškarca, genijalnog umjetnika, draguljara i staklara Renéa-Julesea Laliquea, koji je brandu pružio kreativnost.

Lalique je 1905. godine otvorio trgovinu sa nakitom i staklenim predmetima. Stvarao je u stilu secesije i art decoa, dosta koristeći prirodne materijale i oblike. Majstor u proizvodnji parfema François Coty, oduševljen njegovim umijećem, ponudio mu je suradnju u industriji parfema koja je iznjedrila krasne staklene flakone.

Brand Lalique oduvijek je povezan s poviješću parfema, iako je Lalique svoj prvi parfem lansirao tek 1992. godine. Parfemi Lalique u sebi nose unikatni pečat, kombinaciju krasnog dizajna flakona i izuzetnu kvalitetu parfemskih sastojaka.

Ocjena Lalique Encre Noire for Men