Lalique Encre Noire toaletna voda za muškarce

31×
Lalique Encre Noire toaletna voda za muškarce
Lalique Encre Noire toaletna voda za muškarce
Preporučena maloprodajna cijena
735,00kn

Uštedite 78%
100 ml
154,90kn

Kod: LAL0017 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 21. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
petak 23. 04. 2021.

Opis Lalique Encre Noire
Sastav

Sofisticirana muževnost, tajna i tradicija u modernom obliku. Ovo nisu samo asocijacije koje izaziva muška toaletna voda Lalique Encre Noire for Men. Prije svega, to je mirisna kompozicija koja odaje čast drvetu i odličan je parfem za prave muškarce.

  • aromatičan, drvenasti miris
  • pogodan za večernje i za dnevno nošenje u zimskim mjesecima
  • parfumerka je Nathalie Lorson

Sastav mirisa
Prve note drvenaste mirisne kompozicije pripadaju svježim notama čempresa, dok mrvicu tajanstvenosti u nju unosi vetiver. Haićanski i burbonski vetiver svojim toplim notama ispunjavaju srce ove mirisne kompozicije. Polako i iz pozadine, bazu griju drvo kašmira i mošus.

Priča o mirisu
Encre Noire for Men predstavlja sve što je toliko tipično za estetiku brenda Lalique. U parfemu se kombiniraju luksuzni materijal i tehničko majstorstvo staklara, koji su sudjelovali u nastajanju parfema. Inspiracija za flakon bila je tintarnica ,,Biches“ iz 1913. i njezin autor René Lalique.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
vetiver, čempres
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
haitski vetiver, burbonski vetiver
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
mošus, drvo kašmira
Vrsta mirisa
aromatična, drveni

Napisali smo o Lalique Encre Noire
Članci

O brendu Lalique

Naziv Lalique evocira blistavost nakita, božanstvenu prozirnost i sjaj kristala. Prije no što je postalo poznatim brandom, bilo je to ime muškarca, genijalnog umjetnika, draguljara i staklara Renéa-Julesea Laliquea, koji je brandu pružio kreativnost.

Lalique je 1905. godine otvorio trgovinu sa nakitom i staklenim predmetima. Stvarao je u stilu secesije i art decoa, dosta koristeći prirodne materijale i oblike. Majstor u proizvodnji parfema François Coty, oduševljen njegovim umijećem, ponudio mu je suradnju u industriji parfema koja je iznjedrila krasne staklene flakone.

Brand Lalique oduvijek je povezan s poviješću parfema, iako je Lalique svoj prvi parfem lansirao tek 1992. godine. Parfemi Lalique u sebi nose unikatni pečat, kombinaciju krasnog dizajna flakona i izuzetnu kvalitetu parfemskih sastojaka.

Ocjena Lalique Encre Noire31