Lalique Encre Noiretoaletna voda za muškarce

22×
Lalique Encre Noire toaletna voda za muškarce
Lalique Encre Noire toaletna voda za muškarce
Preporučena maloprodajna cijena
735,00kn

Uštedite 77%
100 ml
169,00kn

Kod: LAL0017 | Dostupno
1
Poklon za vas
Upišite u svoju košaricu kod 10notino i dobit ćete -10 % na sve. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.
DPD dostava na kopnu
utorak 27. 10. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 29. 10. 2020.

Opis parfema Lalique Encre Noire
Sastav

Sofisticirana muževnost, tajna i tradicija u modernom obliku. Ovo nisu samo asocijacije koje izaziva muška toaletna voda Lalique Encre Noire for Men. Prije svega, to je mirisna kompozicija koja odaje čast drvetu i odličan je parfem za prave muškarce.

  • aromatičan, drvenasti miris
  • pogodan za večernje i za dnevno nošenje u zimskim mjesecima
  • parfumerka je Nathalie Lorson

Sastav mirisa
Prve note drvenaste mirisne kompozicije pripadaju svježim notama čempresa, dok mrvicu tajanstvenosti u nju unosi vetiver. Haićanski i burbonski vetiver svojim toplim notama ispunjavaju srce ove mirisne kompozicije. Polako i iz pozadine, bazu griju drvo kašmira i mošus.

Priča o mirisu
Encre Noire for Men predstavlja sve što je toliko tipično za estetiku brenda Lalique. U parfemu se kombiniraju luksuzni materijal i tehničko majstorstvo staklara, koji su sudjelovali u nastajanju parfema. Inspiracija za flakon bila je tintarnica ,,Biches“ iz 1913. i njezin autor René Lalique.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
vetiver, čempres
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
haitski vetiver, burbonski vetiver
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
drvo kašmira, mošus
Vrsta mirisa
aromatična, drveni

Napisali smo o Lalique Encre Noire
Članci

O brendu Lalique

Naziv Lalique evocira blistavost nakita, božanstvenu prozirnost i sjaj kristala. Prije no što je postalo poznatim brandom, bilo je to ime muškarca, genijalnog umjetnika, draguljara i staklara Renéa-Julesea Laliquea, koji je brandu pružio kreativnost.

Lalique je 1905. godine otvorio trgovinu sa nakitom i staklenim predmetima. Stvarao je u stilu secesije i art decoa, dosta koristeći prirodne materijale i oblike. Majstor u proizvodnji parfema François Coty, oduševljen njegovim umijećem, ponudio mu je suradnju u industriji parfema koja je iznjedrila krasne staklene flakone.

Brand Lalique oduvijek je povezan s poviješću parfema, iako je Lalique svoj prvi parfem lansirao tek 1992. godine. Parfemi Lalique u sebi nose unikatni pečat, kombinaciju krasnog dizajna flakona i izuzetnu kvalitetu parfemskih sastojaka.

Ocjena Lalique Encre Noire22