Lacoste L'Homme Lacoste Timelesspoklon set za muškarce

Lacoste L'Homme Lacoste Timeless poklon set za muškarce
Lacoste L'Homme Lacoste Timeless poklon set za muškarce

Kod: LAC03336 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

toaletna voda za muškarce 100 ml + gel za tuširanje za muškarce 150 ml

Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

Opis parfema Lacoste L'Homme Lacoste Timeless
Sastav

Set sadrži:

  • toaletna voda za muškarce 100 ml
  • gel za tuširanje za muškarce 150 ml

Sastav

Tip seta
Poklon set

O brendu Lacoste

Lacoste je simbol neformalne elegancije i to kako u području mode, tako i svijetu parfema. Brand je 1933. godine osnovao poznati tenisač René Lacoste koji se na samom početku fokusirao isključivo na proizvodnju sportske odjeće. Francuski šampion se tijekom igre želio osjećati komforno, ali istovremeno poput gospodina. Ležernost, jednostavnost i prirodna elegancija tako se i danas ogleda u modi i mirisima branda Lacoste.

René Lacoste brandu je dao ne samo svoje ime, već i poznati simbol – zelenog krokodila. Inspiracija je došla od nadimka „Aligator”, koji je tenisač dobio od američkih novinara nakon što mu je njegov kapetan na Davisovom kupu obećao kupiti za osvojeni meč kufer od krokodilske kože.

Prvi parfem Lacoste predstavljen je 1984. godine, nakon čega je uslijedila sljedeća kolekcija mirisa za muškarce i žene. Inspiraciju je većina pronašla u raznim sportovima. Parfemi za muškarce i žene Lacoste simbol su ležerne elegancije već dugi niz godina i ubrajaju se u najpoznatije modne brandove današnjice.

Ocjena Lacoste L'Homme Lacoste Timeless