Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparklingpoklon set I. za žene

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling poklon set I. za žene
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling poklon set I. za žene

Kod: LAC03837 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

toaletna voda 90 ml + gel za tuširanje 150 ml

Poklon za vas
Upišite kod black25 u svoju košaricu i proslavite Black Friday s -25 % popusta na odabrane brendove! Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.

Opis parfema Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling
Sastav

Set sadrži:

  • toaletna voda 90 ml
  • gel za tuširanje 150 ml

Sastav

Vrsta mirisa
voćni, cvjetni
Tip seta
Poklon set

O brendu Lacoste

Lacoste je simbol neformalne elegancije i to kako u području mode, tako i svijetu parfema. Brand je 1933. godine osnovao poznati tenisač René Lacoste koji se na samom početku fokusirao isključivo na proizvodnju sportske odjeće. Francuski šampion se tijekom igre želio osjećati komforno, ali istovremeno poput gospodina. Ležernost, jednostavnost i prirodna elegancija tako se i danas ogleda u modi i mirisima branda Lacoste.

René Lacoste brandu je dao ne samo svoje ime, već i poznati simbol – zelenog krokodila. Inspiracija je došla od nadimka „Aligator”, koji je tenisač dobio od američkih novinara nakon što mu je njegov kapetan na Davisovom kupu obećao kupiti za osvojeni meč kufer od krokodilske kože.

Prvi parfem Lacoste predstavljen je 1984. godine, nakon čega je uslijedila sljedeća kolekcija mirisa za muškarce i žene. Inspiraciju je većina pronašla u raznim sportovima. Parfemi za muškarce i žene Lacoste simbol su ležerne elegancije već dugi niz godina i ubrajaju se u najpoznatije modne brandove današnjice.

Ocjena Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling