La Roche-Posay Toleriane Teintbronzer u kamenu

La Roche-Posay Toleriane Teint bronzer u kamenu
La Roche-Posay Toleriane Teint bronzer u kamenu
12 g

Kod: LRP1316 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis proizvoda La Roche-Posay Toleriane Teint

Bronzer La Roche-Posay Toleriane Teint pruža koži savršeni izgled i daje joj blago preplanuli efekt.

Svojstva:

  • koža dobija brončani sjaj
  • daje prirodan izgled kože
  • licu pruža zdrav i svjež izgled

Način upotrebe:
Za preplanuli izgled nanesite malu količinu na cijelo lice. Radi definiranja kože lica i isticanja kontura nanesite na rubove čela, ispod jagodica, na donji dio brade ili obje strane nosa.

O brendu La Roche-Posay

Kozmetika La Poche-Posay slijedi jedan osnovni cilj – bolji život uz osjetljivo lice. Brand La Roche-Posay već desetak godina svoju pažnju obraća na probleme povezane s osjetljivom i problematičnom kožom lica.

U srcu francuskog sela La Roche-Posay leži termalni izvor vode s blagotvornim učincima za lice. Na početku 17. stoljeća je ljekovita legenda izvora La Roche-Posay bila takva da su ovdje kraljevski liječnici obavili prve ozbiljnije analize. Na kraju 19. stoljeća je La Roche-Posay dobilo priznanje francuske akademije medicine, a 1905. godine otvoren je i prvi termalni centar.

Čime je termalna voda iz La Roche-Posay tako unikatna? Njena dragocjenost je zaista poseban sadržaj selena. Ovaj element u stopama sudjeluje u osnovnim obrambenim mehanizmima kože u borbi protiv slobodnih radikala i ima mnogo terapeutskih i dermatoloških sposobnosti.

Ne brinite se zbog netolerantne ili problematične kože lica. Kozmetika La Roche-Posay pomaže ljudima koje muče razni kožni problemi i ostavlja za sobom kvalitetne rezultate i preporuke dermatologa na osnovu mnogo kliničkih studija i saznanja iz prakse.

Ocjena La Roche-Posay Toleriane Teint