La Roche-Posay Anthelios Anti-Imperfectionsmatirajući gel krema za nepravilnosti na koži lica

La Roche-Posay Anthelios Anti-Imperfections matirajući gel krema za nepravilnosti na koži lica
La Roche-Posay Anthelios Anti-Imperfections matirajući gel krema za nepravilnosti na koži lica
50 ml

Kod: LRP05766 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
  • Opis proizvoda
  • O brendu
  • Ocjena

Opis proizvoda La Roche-Posay Anthelios Anti-Imperfections
Osobine

Krema za lice La Roche-Posay Anthelios Anti-Imperfections svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.

Svojstva:

  • djeluje protiv nepravilnosti na koži
  • štiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenja
  • uklanja simptome akni
  • preparat je nekomedogen

Način upotrebe:
Preparat nanesite oko 20 minuta prije sunčanja. Na suncu nemojte ostajati previše dugo, bez obzira što ste koristili zaštitna sredstva za sunčanje.

Osobine

Dob
za sve dobne skupine
Kada koristiti
za dan
Tekstura
gel, krema
Tip kože lica
masna
Učinak
protiv akni
Zaštita od sunca
sa SPF
Zaštitni faktor
vrlo visoka zaštita (SPF 50+)

O brendu La Roche-Posay

Kozmetika La Poche-Posay slijedi jedan osnovni cilj – bolji život uz osjetljivo lice. Brand La Roche-Posay već desetak godina svoju pažnju obraća na probleme povezane s osjetljivom i problematičnom kožom lica.

U srcu francuskog sela La Roche-Posay leži termalni izvor vode s blagotvornim učincima za lice. Na početku 17. stoljeća je ljekovita legenda izvora La Roche-Posay bila takva da su ovdje kraljevski liječnici obavili prve ozbiljnije analize. Na kraju 19. stoljeća je La Roche-Posay dobilo priznanje francuske akademije medicine, a 1905. godine otvoren je i prvi termalni centar.

Čime je termalna voda iz La Roche-Posay tako unikatna? Njena dragocjenost je zaista poseban sadržaj selena. Ovaj element u stopama sudjeluje u osnovnim obrambenim mehanizmima kože u borbi protiv slobodnih radikala i ima mnogo terapeutskih i dermatoloških sposobnosti.

Ne brinite se zbog netolerantne ili problematične kože lica. Kozmetika La Roche-Posay pomaže ljudima koje muče razni kožni problemi i ostavlja za sobom kvalitetne rezultate i preporuke dermatologa na osnovu mnogo kliničkih studija i saznanja iz prakse.

Ocjena La Roche-Posay Anthelios Anti-Imperfections