Njega područja oko usana

Filter
Najprodavaniji

Redovito njegujte usne i uživajte u predivnom osjećaju nježnih i glatkih usana. Ako imate ispucane usne zbog vrućina ili hladnoće, želite ih lagano tonirati i njegovati u samo jednom potezu, ili jednostavno želite blago povećati njihov volumen, notino.hr nudi veliki izbor proizvoda za usne koji će vam pomoći u postizanju besprijekornog rezultata!

Kako njegovati usne

  • Temelj svakodnevne njege usana je hidratantni, zaštitni i prirodni balzam za usne, koji je must-have u svakoj torbici. Koristite ga kada imate osjećaj da imate suhe usne.
  • Jednom tjedno u svoju rutinu uvrstite i piling za usne (scrub za usne) koji će ukloniti mrtve stanice, a usne ostaviti baršunasto mekanim i spremnim za sljedeći korak njege.
  • Nakon pilinga stavite masku za usne radi intenzivne njege i hidratacije. Njezinim redovnim korištenjem brzo ćete vidjeti rezultate.
  • Ako vas brinu bore oko usana, ne zaboravite na proizvode za njegu kože oko usana. Oni će hidratizirati nježnu kožu oko usana, a k tome preventivno djeluju na pojavu novih bora.
  • Želite li punije usne, isprobajte i balzam za povećanje usana. Ne samo da hidratizira usne i štiti ih od okolnih utjecaja već, zahvaljujući intenzivnoj prokrvljenosti, lagano povećava njihov volumen.

Imamo rješenje za ispucale usne! Isprobajte kozmetiku za usne Vichy, balzam za usne brenda EOS i Korika maske i uživajte u predivnim usnama!