KenzoFlower by Kenzo poklon set III. za žene

Kenzo Flower by Kenzo poklon set III. za žene
Kenzo Flower by Kenzo poklon set III. za žene
Novo
465,50kn

Kod: KZO04283 | Dostupno

Flower by Kenzo parfemska voda za žene 30 ml + Flower by Kenzo mlijeko za tijelo za žene 75 ml

1
DPD dostava na kopnu
srijeda 20. 10. 2021.
DPD dostava na otoke
petak 22. 10. 2021.

Opis Kenzo Flower by Kenzo
Sastav

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Kenzo Flower by Kenzo , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • Flower by Kenzo parfemska voda za žene 30 ml
  • Flower by Kenzo mlijeko za tijelo za žene 75 ml

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni
Tip seta
Poklon set

O brendu Kenzo

Originalnost, kreativnost i kombinacija egzotičnih sastojaka inspiriranih azijskom kulturom. To je luksuzni brend Kenzo, veliki igrač u svijetu mode i parfema. Geslo brenda glasi „Svijet je lijep“, a u njegovom stvaralaštvu odražavaju se energija, radost, nekonformizam i inspiriranost prirodom.

Iza brenda Kenzo stoji dizajner Kenzo Takada, koji se iz Japana preselio u Pariz gdje je 1970. otvorio svoj prvi butik. Za brend Kenzo karakteristično je kombiniranje tradicionalnih japanskih elemenata s europskim stilom i pariškom elegancijom.

Kenzo parfemi su upravo onakvi kakav je i sam brend – zaigrani, šaroliki i maštoviti. Najpopularniji Kenzo parfem za žene je bez sumnje Flower by Kenzo. On kao da odgovara na pitanje „kako bi mirisao mak kad bi imao miris?”. Pažnje vrijedni su i ženski parfem s notama vanilije Kenzo Amour, kolekcija originalnih parfema Kenzo World ili parfem L’Eau Kenzo. Muškarce će pak oduševiti parfemska voda Kenzo Homme.

Ocjena Kenzo Flower by Kenzo