Kenzo Flower by Kenzo magla za kosu i tijelo za žene

Kenzo Flower by Kenzo magla za kosu i tijelo za žene
Kenzo Flower by Kenzo magla za kosu i tijelo za žene
100 ml

Kod: KZO04092 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Kenzo Flower by Kenzo
Sastav

Idete na spoj, zabavu ili kavu s prijateljima? Sprej za tijelo Kenzo Flower by Kenzo Flower by Kenzo bit će pravi izbor u svakoj situaciji. Otkrijte i vi miris koji će savršeno upotpuniti vašu jedinstvenu karizmu.

  • cvjetni miris
  • istaknut će senzualnost svake žene
  • ideja za poklon koji će sigurno oduševiti

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni

O brendu Kenzo

Originalnost, kreativnost i kombinacija egzotičnih sastojaka inspiriranih azijskom kulturom. To je luksuzni brend Kenzo, veliki igrač u svijetu mode i parfema. Geslo brenda glasi „Svijet je lijep“, a u njegovom stvaralaštvu odražavaju se energija, radost, nekonformizam i inspiriranost prirodom.

Iza brenda Kenzo stoji dizajner Kenzo Takada, koji se iz Japana preselio u Pariz gdje je 1970. otvorio svoj prvi butik. Za brend Kenzo karakteristično je kombiniranje tradicionalnih japanskih elemenata s europskim stilom i pariškom elegancijom.

Kenzo parfemi su upravo onakvi kakav je i sam brend – zaigrani, šaroliki i maštoviti. Najpopularniji Kenzo parfem za žene je bez sumnje Flower by Kenzo. On kao da odgovara na pitanje „kako bi mirisao mak kad bi imao miris?”. Pažnje vrijedni su i ženski parfem s notama vanilije Kenzo Amour, kolekcija originalnih parfema Kenzo World ili parfem L’Eau Kenzo. Muškarce će pak oduševiti parfemska voda Kenzo Homme.

Ocjena Kenzo Flower by Kenzo