Juliette has a gun Not a Perfume poklon set II. za žene

Juliette has a gun Not a Perfume poklon set II. za žene
Juliette has a gun Not a Perfume poklon set II. za žene

Kod: JHG01826 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

parfemska voda 50 ml + parfemska voda 7,5 ml

Opis Juliette has a gun Not a Perfume
Sastav

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Juliette has a gun Not a Perfume , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • set privlači pozornost elegantnim pakiranjem
  • sadrži parfem i minijaturu parfema
  • mini parfem idealan je za torbicu

Set sadrži:

  • parfemska voda 50 ml
  • parfemska voda 7,5 ml

Sastav

Sadržaj
ambroksan
Tip seta
Poklon set

O brendu Juliette has a gun

Mirisi Juliette has a gun su inspirirani djelom Williama Shakespearea, no tipična renesansna romantika ovdje poprima moderne konture. Sam koncept branda simbolizira neovisnost i slobodu te ženama daje u ruke imaginarno oružje kako bi se mogle suočiti s muškarcima u vječitoj borbi spolova, strasti i ljubavi.

Brand Juliette has a gun je djelo Romana Riccija, unuka poznate dizajnerice Nine Ricci čiji su parfemi osvojili cijeli svijet. U svijet ljepote je tako 2006. ušla još jedna generacija ove obitelji koja se ne boji ići protiv pravila modernih parfema. Posebnu pažnju je privukao naprimjer miris Juliette has a gun Not a perfume koji se temelji na jedinom sastojku – ambroksanu.

Dizajn bočica, duhoviti koncept, osobnost glavnog kreatora i cijeli imidž od branda Juliette has a gun pravi osobitu platformu za ženu koja cijeni sama sebe, ne boji se provocirati, ali uz sve to i dalje ostaje biti žena.

Ocjena Juliette has a gun Not a Perfume