Juliette has a gun Not a Perfumeparfemska voda za žene

9×
Juliette has a gun Not a Perfume parfemska voda za žene
Juliette has a gun Not a Perfume parfemska voda za žene
Besplatna dostava
Preporučena maloprodajna cijena
745,00kn

Uštedite 44%
50 ml
415,90kn

Kod: JHG1166 | Dostupno
1
Poklon za vas
Uz kupnju iznad 300 kn možete odabrati u svojoj košarici jednu od omiljenih MEDIBLANC pasta za zube.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 10. 08. 2020.
DPD dostava na otoke
srijeda 12. 08. 2020.

Opis parfema Juliette has a gun Not a Perfume
Sastav

U jednostavnosti je skrivena ne samo snaga, već i prekrasan parfem. Potpuno novu razinu jednostavnosti pruža vam parfemska voda Juliette Has a Gun Not a Perfume. Uz ovaj savršeno minimalistički neparfem s laganim mirisom sličnim jantaru, možete biti sigurni da se nikada nećete izgubiti u gomili.

  • svjež, moderan miris
  • jedini mirisni sastojak je sintetička molekula Cetalox
  • zahvaljujući jednostavnom sastavu, gotovo je hipoalergen

Priča o mirisu
Cetalox, poznat i pod nazivom ambroksan, uglavnom se koristi kao jedan od sastojaka za bazu parfema. Parfem Not a Perfume ga naglašava u svoj njegovoj ljepoti kao jedini mirisni sastojak. Rezultat je minimalistički, čist i elegantan parfem s notama ambroksana i bijelog mošusa.

Sastav

Sadržaj
ambroksan
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

Napisali smo o Juliette has a gun Not a Perfume
Članci

O brendu Juliette has a gun

Mirisi Juliette has a gun su inspirirani djelom Williama Shakespearea, no tipična renesansna romantika ovdje poprima moderne konture. Sam koncept branda simbolizira neovisnost i slobodu te ženama daje u ruke imaginarno oružje kako bi se mogle suočiti s muškarcima u vječitoj borbi spolova, strasti i ljubavi.

Brand Juliette has a gun je djelo Romana Riccija, unuka poznate dizajnerice Nine Ricci čiji su parfemi osvojili cijeli svijet. U svijet ljepote je tako 2006. ušla još jedna generacija ove obitelji koja se ne boji ići protiv pravila modernih parfema. Posebnu pažnju je privukao naprimjer miris Juliette has a gun Not a perfume koji se temelji na jedinom sastojku – ambroksanu.

Dizajn bočica, duhoviti koncept, osobnost glavnog kreatora i cijeli imidž od branda Juliette has a gun pravi osobitu platformu za ženu koja cijeni sama sebe, ne boji se provocirati, ali uz sve to i dalje ostaje biti žena.

Ocjena Juliette has a gun Not a Perfume