Juliette has a gunNot a Perfume mirisi za kosu

Juliette has a gun Not a Perfume mirisi za kosu
Juliette has a gun Not a Perfume mirisi za kosu
75 ml

Kod: JHG01822 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Poklon za vas
Besplatna dostava za kupnju iznad 200 kn.

Opis Juliette has a gun Not a Perfume

Volite staviti kap omiljenog parfema i u kosu? Nažalost, to je bespotrebno isušuje i narušava njezinu strukturu. Rješenje je parfem za kosu Juliette has a gun Not a Perfume . Vaša će kosa divno mirisati, a pritom neće biti oštećena.

Svojstva:

  • nadopunjuje parfem iz iste linije
  • razveselit će svaku ženu

Važna upozorenja

Zapaljivo.
Cijeli tekst

Sastav

Sadržaj
ambroksan

O brendu Juliette has a gun

Mirisi Juliette has a gun su inspirirani djelom Williama Shakespearea, no tipična renesansna romantika ovdje poprima moderne konture. Sam koncept branda simbolizira neovisnost i slobodu te ženama daje u ruke imaginarno oružje kako bi se mogle suočiti s muškarcima u vječitoj borbi spolova, strasti i ljubavi.

Brand Juliette has a gun je djelo Romana Riccija, unuka poznate dizajnerice Nine Ricci čiji su parfemi osvojili cijeli svijet. U svijet ljepote je tako 2006. ušla još jedna generacija ove obitelji koja se ne boji ići protiv pravila modernih parfema. Posebnu pažnju je privukao naprimjer miris Juliette has a gun Not a perfume koji se temelji na jedinom sastojku – ambroksanu.

Dizajn bočica, duhoviti koncept, osobnost glavnog kreatora i cijeli imidž od branda Juliette has a gun pravi osobitu platformu za ženu koja cijeni sama sebe, ne boji se provocirati, ali uz sve to i dalje ostaje biti žena.

Ocjena Juliette has a gun Not a Perfume