JOOP!Homme poklon set za muškarce

2×
JOOP! Homme poklon set za muškarce
JOOP! Homme poklon set za muškarce

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: JOP02930

toaletna voda 75 ml + parfumirani gel za tuširanje 75 ml

Luksuzni parfem je uvijek dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za muškarce JOOP! Homme , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta i možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

Svojstva:

  • ideja za poklon koji će sigurno oduševiti
  • topao parfem, idealan za hladnije dane
  • razveselit će svakog muškarca

Set sadrži:

  • toaletna voda 75 ml
  • parfumirani gel za tuširanje 75 ml

Sastav

Vrsta mirisa
orijentalni
Tip seta
Poklon set

Kultni njemački brand JOOP! karakterističan je po svojoj modernosti i autentičnosti. Slijedi ritam svjetskih metropola i namijenjen je za sve karakterne muškarce i žene u kojima buja strast za modu i dizajn. U svijet mirisa parfemi JOOP! unose svježinu, originalnost i jedinstvenost svoga autora.

Osnivač branda Wolfgang Joop uvijek je bio veliki ljubitelj ljepote i umjetnosti. Nakon kratkog studija psihologije, svoju pozornost usmjerio je na svijet mode te je ubrzo osvojio glavnu nagradu na prestižnom dizajnerskom natjecanju. Svoju prvu modnu kolekciju pokazao je svijetu 1978. godine. Ista mu je osigurala međunarodni uspjeh, a već od 1981. godine počinje kreirati pod svojim brandom JOOP!.

Prvi mirisni vjesnik tvrtke bila je toaletna voda za žene JOOP! Femme uz dašak orijentalnog cvijeća. Od parfema JOOP! za muškarce svojom neuobičajenom kompozicijom ističe se miris JOOP! Homme. Prepustite se i vi pulsirajućoj energiji ovih jedinstvenih parfema!