Jimmy Choo Fever poklon set I. za žene

Jimmy Choo Fever poklon set I. za žene
Jimmy Choo Fever poklon set I. za žene

Kod: JCH02081 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

parfemska voda 100 ml + parfemska voda 7,5 ml + mlijeko za tijelo 100 ml

Opis Jimmy Choo Fever
Sastav

Nastavite otkrivati dosad nepoznate akorde i mirise. Parfemski set za žene Jimmy Choo Fever nudi vam idealnu priliku za upoznavanje novih mirisnih kompozicija. U minijaturnim verzijama, odmah će osvojiti vaše srce.

Svojstva:

  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • mini parfem idealan je za torbicu
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • parfemska voda 100 ml
  • parfemska voda 7,5 ml
  • mlijeko za tijelo 100 ml

Sastav

Vrsta mirisa
orijentalni
Tip seta
Poklon set

O brendu Jimmy Choo

Svaki parfem Jimmy Choo je predivan i moderan poput cipela ovog legendarnog modnog brenda. Savršeni modni dodatci za svaku prigodu. Dovedite svoj outfit do savršenstva uz luksuzne i odvažne parfeme.

Ekstravagantan stil, tipičan za ovog svjetski poznatog kreatora, ogleda se i u jedinstvenim flakonima. Promišljenost, originalnost i blaga doza nesvakidašnjice karakteristični su i za same mirisne kompozicije.

Ženski parfem Jimmy Choo Flash oduševljava svojim cvjetnim esencijama i nježnim mirisom. Parfemska voda Jimmy Choo Blossom je temperamentnija i odlično ističe vašu urođenu privlačnost. Odmah ćete se zaljubiti u sladak i topao parfem s laganim orijentalnim daškom Jimmy Choo Fever.

Isprobajte i toaletnu vodu Man Blue iz kolekcije Jimmy Choo Man, koja diše u ritmu suvremenog dinamičnog životnog stila. Man Ice je pak drvenasta aromatična klasika s izrazitom citrusnom notom. Uživajte u raskošnim i odvažnim mirisima iz radionice Jimmy Choo.

Ocjena Jimmy Choo Fever