Jil Sander Sunlight poklon set za žene

Jil Sander Sunlight poklon set za žene
Jil Sander Sunlight poklon set za žene

Kod: JSD02391 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

parfemska voda 40 ml + parfumirano mlijeko za tijelo 75 ml

Opis Jil Sander Sunlight
Sastav

Pojačajte intenzitet svojeg omiljenog parfema. Osim parfema, parfemski set za žene Jil Sander Sunlight sadrži i proizvode za njegu, koji produžuju vaše osjetilno iskustvo.

Svojstva:

  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svaku ženu
  • parfem pogodan za svakodnevno nošenje

Set sadrži:

  • parfemska voda 40 ml
  • parfumirano mlijeko za tijelo 75 ml

Sastav

Vrsta mirisa
citrusni, cvjetni
Tip seta
Poklon set

O brendu Jil Sander

Brand Jil Sander nosi ime svoje osnivačice – modne kreatorice poznate po ljubavi prema modnom minimalizmu i elegantnom stilu. Jil Sander se proslavila bezvremenskim krojevima haljina bez nepotrebnih ukrasa ili jakih boja. Nakon što je završila studij kreiranja odjeće, otvorila je svoj butik i uz dizajnersku odjeću prodavala i par svojih modela. Jilin uspjeh nastavio se prvom kolekcijom, a kasnije i otvaranjem vlastite modne kuće.

Najprije se brand fokusirao samo na odjeću, potom je polako ušao i u područje ljepote. Prvu kolekciju mirisa predstavila je 1979. godine, a činili su je Jil Sander Man Pure i Jil Sander Women Pure.

Danas parfemi Jil Sander broje više od 70 raznih mirisa, a nastali su u suradnji s vodećim stručnjacima iz područja proizvodnje parfema i svjetskog kozmetičkog branda Coty. Stil Jil Sander je i dalje sinonim za minimalizam koji ipak nikada ne zaboravlja istaknuti ženske i muške atribute.

Ocjena Jil Sander Sunlight