Jil Sander Sport for Womentoaletna voda za žene

8×
Jil Sander Sport for Women toaletna voda za žene
Jil Sander Sport for Women toaletna voda za žene
485,00kn

Uštedite 58%
100 ml
202,40kn

Kod: JSD0055 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 22. 01. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 24. 01. 2020.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Jil Sander Sport for Women
Sastav

Toaletna voda Jil Sander Sport for Women je energičan i optimističan miris koji vas tjera na ples i flert te potiče na nove, nesvakodnevne doživljaje.

  • svježi voćno-cvjetni miris
  • za aktivne žene pune energije i ritma
  • pogodan prije svega za ljeto

Sastav mirisa
Toaletna voda dolazi do izražaja nježnim tonovima ružičaste frezije, božura i crnog ribiza koji tvore srce mirisne kompozicije. Slatkost kompenziraju uvodni akordi sicilijanske mandarine, jabuke te pikantnog đumbira koji mirisu daje naročit okus. Nježna drvena baza skriva nježnu breskvu, cedar i sandalovinu.

Priča o mirisu
Toaletna voda će vas očarati svojom lakoćom koja mirisu ne uzima privlačnost i senzualnost. Zaboravite na sve probleme i uživajte u romantičnom zalasku sunca, vrele večeri na plaži, zavodite pogledima i budite veseli. Upravo taj osjećaj će vam pružiti Jil Sander Sport for Woman, budite sexy, samouvjereni i puni vitalnosti.
Miris su 2005. godine dizajnirale Sophie Labbe i Beatrice Piquet.

Sastav

Glava
jabuka, mandarina, đumbir
Srce
frezija, božur, crni ribiz
Baza
sandalovina, breskva, cedar
Vrsta mirisa
cvjetni, voćni

O brendu Jil Sander

Brand Jil Sander nosi ime svoje osnivačice – modne kreatorice poznate po ljubavi prema modnom minimalizmu i elegantnom stilu. Jil Sander se proslavila bezvremenskim krojevima haljina bez nepotrebnih ukrasa ili jakih boja. Nakon što je završila studij kreiranja odjeće, otvorila je svoj butik i uz dizajnersku odjeću prodavala i par svojih modela. Jilin uspjeh nastavio se prvom kolekcijom, a kasnije i otvaranjem vlastite modne kuće.

Najprije se brand fokusirao samo na odjeću, potom je polako ušao i u područje ljepote. Prvu kolekciju mirisa predstavila je 1979. godine, a činili su je Jil Sander Man Pure i Jil Sander Women Pure.

Danas parfemi Jil Sander broje više od 70 raznih mirisa, a nastali su u suradnji s vodećim stručnjacima iz područja proizvodnje parfema i svjetskog kozmetičkog branda Coty. Stil Jil Sander je i dalje sinonim za minimalizam koji ipak nikada ne zaboravlja istaknuti ženske i muške atribute.

Ocjena Jil Sander Sport for Women