Izbjeljivanje zubi

Maštate o atraktivnom osmijehu holivudskih zvijezda? Izbjeljivanje zubi kod kuće sve je popularnija metoda za povoljno izbjeljivanje bez posjeta zubaru. Izbjeljivanje zubi kod kuće možete savladati vrlo jednostavno i svojim blistavim osmijehom iznenaditi svakoga kome ga uputite.

 

Kako izbijeliti zube kod kuće

Zube možete jednostavno izbijeliti i kod kuće. Za blistav osmijeh dovoljni su vam proizvodi za izbjeljivanje zubi, koji posvjetljuju caklinu uklanjanjem površinske pigmentacije. Ukoliko želite blistav osmijeh, olovka za izbjeljivanje zubi i setovi za izbjeljivanje zubi su upravo su ono što trebate.

Ako želite nježno izbjeljivanje zubi, isprobajte pastu ili vodicu za ispiranje usta za izbjeljivanje zubi. Brzo ćete postići blistave rezultate, a efekt je isti kao kod upotrebe olovke ili seta za izbjeljivanje zubi.

Pasta za izbjeljivanje zubi

Paste za izbjeljivanje zubi uklanjaju pigmentacije od kave, čaja i hrane sa zubne cakline i na taj način vraćaju zubima prirodnu bijelu boju. Možete birati između pasta s fluoridom ili bez njega. Ove potonje sadrže prirodne sastojke (npr. aktivni ugljen) koji uklanjaju zubni plak jednako učinkovito kao i fluorid.

Trakice za izbjeljivanje zubi

Trakice za izbjeljivanje zubi alternativa su pastama za izbjeljivanje, ali možete ih koristiti i u kombinaciji s njima. U razdoblju od otprilike dva tjedna, trakice nanosite na oprane zube svaku večer prije spavanja i držite 30 minuta. Nanošenje trakica je jednostavno, ne smetaju u usnoj šupljini i ne kližu sa zubi.

Olovka za izbjeljivanje zubi

Ako maštate o trenutačnim rezultatima ili želite izbijeliti samo određene zube, isprobajte olovku za izbjeljivanje zubi. Prije upotrebe operite zube i kistićem nanesite gel za izbjeljivanje na određene zube. Zatim gel ostavite da djeluje prema preporuci proizvođača i nakon toga usta isperite vodom.

Set za izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi kod kuće nikad nije bilo jednostavnije! Ako nemate vremena napretek, a želite postići profesionalne rezultate, isprobajte set za izbjeljivanje zubi. Dok vi spavate, gel za izbjeljivanje zubi s aplikatorom pobrinut će se za vaše prekrasno bijele zube.

Setovi sadrže aplikator prilagodljivog oblika, koji se prilagođava vašim zubima. Aplikator samo ispunite gelom za izbjeljivanje i možete mirno spavati.

Prirodno izbjeljivanje zubi

Nježno izbjeljivanje zubi je u modi. Ukoliko i vi želite isprobati prirodno izbjeljivanje zubi, bez kemije, u tome će vam, primjerice, pomoći crna zubna pasta ili prirodni puder za izbjeljivanje zubi.

Izaberite najbolje proizvode za izbjeljivanje zubi od poznatih brandova Swissdent, Opalescence ili Splat. 

cijeli tekst sakriti tekst