Vodice za ispiranje usta

Najprodavaniji

Maštate o atraktivnom osmijehu holivudskih zvijezda? Izbjeljivanje zubi kod kuće sve je popularnija metoda za povoljno izbjeljivanje bez posjeta zubaru. Izbjeljivanje zubi kod kuće možete savladati vrlo jednostavno i svojim blistavim osmijehom iznenaditi svakoga kome ga uputite.

Kako izbijeliti zube kod kuće

Zube možete jednostavno izbijeliti i kod kuće. Za blistav osmijeh dovoljni su vam proizvodi za izbjeljivanje zubi, koji posvjetljuju caklinu uklanjanjem površinske pigmentacije. Ukoliko želite blistav osmijeh, olovka za izbjeljivanje zubi i setovi za izbjeljivanje zubi su upravo su ono što trebate.

Ako želite nježno izbjeljivanje zubi, isprobajte pastu ili vodicu za ispiranje usta za izbjeljivanje zubi. Brzo ćete postići blistave rezultate, a efekt je isti kao kod upotrebe olovke ili seta za izbjeljivanje zubi.

Pasta za izbjeljivanje zubi

Paste za izbjeljivanje zubi uklanjaju pigmentacije od kave, čaja i hrane sa zubne cakline i na taj način vraćaju zubima prirodnu bijelu boju. Možete birati između pasta s fluoridom ili bez njega. Ove potonje sadrže prirodne sastojke (npr. aktivni ugljen) koji uklanjaju zubni plak jednako učinkovito kao i fluorid.

Trakice za izbjeljivanje zubi

Trakice za izbjeljivanje zubi alternativa su pastama za izbjeljivanje, ali možete ih koristiti i u kombinaciji s njima. U razdoblju od otprilike dva tjedna, trakice nanosite na oprane zube svaku večer prije spavanja i držite 30 minuta. Nanošenje trakica je jednostavno, ne smetaju u usnoj šupljini i ne kližu sa zubi.

Olovka za izbjeljivanje zubi

Ako maštate o trenutačnim rezultatima ili želite izbijeliti samo određene zube, isprobajte olovku za izbjeljivanje zubi. Prije upotrebe operite zube i kistićem nanesite gel za izbjeljivanje na određene zube. Zatim gel ostavite da djeluje prema preporuci proizvođača i nakon toga usta isperite vodom.

Set za izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi kod kuće nikad nije bilo jednostavnije! Ako nemate vremena napretek, a želite postići profesionalne rezultate, isprobajte set za izbjeljivanje zubi. Dok vi spavate, gel za izbjeljivanje zubi s aplikatorom pobrinut će se za vaše prekrasno bijele zube.

Setovi sadrže aplikator prilagodljivog oblika, koji se prilagođava vašim zubima. Aplikator samo ispunite gelom za izbjeljivanje i možete mirno spavati.

Prirodno izbjeljivanje zubi

Nježno izbjeljivanje zubi je u modi. Ukoliko i vi želite isprobati prirodno izbjeljivanje zubi, bez kemije, u tome će vam, primjerice, pomoći crna zubna pasta ili prirodni puder za izbjeljivanje zubi.

Izaberite najbolje proizvode za izbjeljivanje zubi od poznatih brandova Swissdent, Opalescence ili Splat.