Hugo BossBOSS The Scent Pure Accord toaletna voda za muškarce

Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord toaletna voda za muškarce
Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord toaletna voda za muškarce
Besplatna dostava
Preporučena maloprodajna cijena
756,00kn

Uštedite 31%
100 ml
521,50kn

Kod: HUG12852 | Dostupno
1
Poklon za vas
Besplatna dostava za kupnju iznad 200 kn.
DPD dostava na kopnu
utorak 28. 09. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 30. 09. 2021.

Opis Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord
Sastav

Svaki put iznova osjetite senzacije koje vam obuzimaju tijelo nakon noći prepune strasti! Toaletna voda za muškarce Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord novo je poglavlje priče prepune zavođenja mirisa BOSS The Scent. S ovim ćete parfemom upoznati emocije i nježnost koje će vas, u društvu prave osobe, savršeno ispunjavati.

  • orijentalni parfem sa svježim, pikantnim notama
  • tvori par s toaletnom vodom za žene Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord
  • predstavljen je 2021.

Sastav mirisa
Odmah na početku očarat će vas sjajne note ulja đumbira u kombinaciji s talijanskim limunom. Srce parfema čini upečatljiva malina i njezin egzotični voćni karakter te gorka naranča. Na kraju će vas preplaviti topao, senzualan miris bijelog semiša te drvenaste note pačulija i cedra.

Priča o mirisu
Parfem Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord neće zadiviti samo ljubitelje orijentalnih nota kolekcije BOSS The Scent. Zajedno sa ženskom verzijom ponovno nam je predstavljen par čija je priča dosad bila prepuna strasti i snažne privlačnosti. To vrijedi i za parfeme Pure Accord, no sada su naglašene emocije i nježnost – kako u mirisnoj kompoziciji, tako i u dizajnu flakona.

Priča ovog parfema odigrava se ujutro u suncem okupanoj sobi. Upravo je zato metalni poklopac flakona svijetao i sjajan, a sadržaj ima nježnu boju breskve. Zaštitna lica parfema su i dalje Jamie Dornan i Brigit Kos.

Sastav

Sadržaj
velur, maninka, đumbir
Vrsta mirisa
začinski

O brendu Hugo Boss

Brand Hugo Boss sinonim je luksuzne i kvalitetne mode za muškarce, modnih detalja i kozmetike. Već od osnutka postao je veoma tražen zbog odlične kvalitete materijala i njemačkog smisla za detalj i preciznost.

Tvrtka Hugo Boss temelji svoju djelatnost na velikoj posvećenosti potrebama i željama svojih klijenata. Situacija je identična i u proizvodnji parfema gdje se velika pažnja posvećuje odabiru onih najkvalitetnijih sastojaka. Zahvaljujući već spomenutim činjenicama, danas je Hugo Boss vodeća figura u području mode za muškarce, iako svoj parfem ili ekskluzivni komad odjeće ovdje mogu odabrati i žene.

Prvi miris Hugo Boss nastao je 90-ih godina prošloga stoljeća, a danas ovaj brand nudi nekoliko linija modernih parfema za žene i muškarce koji su prilagođeni suvremenom stilu života. Parfemi Hugo Boss precizno su kreirani s namjerom ukazivati na jaku osobnost svoga vlasnika, te u isto vrijeme naglašavaju i njegovu ljepotu.

Ocjena Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord