Hugo BossBOSS The Scent poklon set za žene

Hugo Boss BOSS The Scent poklon set za žene
Hugo Boss BOSS The Scent poklon set za žene

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: HUG13290

parfemska voda 30 ml + parfumirano mlijeko za tijelo 50 ml

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Hugo Boss BOSS The Scent , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svaku ženu

Set sadrži:

  • parfemska voda 30 ml
  • parfumirano mlijeko za tijelo 50 ml

Važna upozorenja

Čuvati izvan dohvata djece.
Cijeli tekst

Sastav

Vrsta mirisa
voćni, cvjetni
Tip seta
Poklon set

Brand Hugo Boss sinonim je luksuzne i kvalitetne mode za muškarce, modnih detalja i kozmetike. Već od osnutka postao je veoma tražen zbog odlične kvalitete materijala i njemačkog smisla za detalj i preciznost.

Tvrtka Hugo Boss temelji svoju djelatnost na velikoj posvećenosti potrebama i željama svojih klijenata. Situacija je identična i u proizvodnji parfema gdje se velika pažnja posvećuje odabiru onih najkvalitetnijih sastojaka. Zahvaljujući već spomenutim činjenicama, danas je Hugo Boss vodeća figura u području mode za muškarce, iako svoj parfem ili ekskluzivni komad odjeće ovdje mogu odabrati i žene.

Prvi miris Hugo Boss nastao je 90-ih godina prošloga stoljeća, a danas ovaj brand nudi nekoliko linija modernih parfema za žene i muškarce koji su prilagođeni suvremenom stilu života. Parfemi Hugo Boss precizno su kreirani s namjerom ukazivati na jaku osobnost svoga vlasnika, te u isto vrijeme naglašavaju i njegovu ljepotu.