Hugo Boss BOSS Bottled poklon set I. za muškarce

Hugo Boss BOSS Bottled poklon set I. za muškarce
Hugo Boss BOSS Bottled poklon set I. za muškarce

Kod: HUG13148 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

toaletna voda 50 ml + deospray 150 ml

Opis Hugo Boss BOSS Bottled
Sastav

Tražite idealan poklon za svoju bolju polovicu, brata ili tatu? Parfemski set za muškarce Hugo Boss BOSS Bottled zasigurno će razveseliti svakog muškarca.

Svojstva:

  • parfemski poklon setovi umnažaju radost
  • razveselit će svakog muškarca
  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema

Set sadrži:

  • toaletna voda 50 ml
  • deospray 150 ml

Sastav

Vrsta mirisa
začinski, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu Hugo Boss

Brand Hugo Boss sinonim je luksuzne i kvalitetne mode za muškarce, modnih detalja i kozmetike. Već od osnutka postao je veoma tražen zbog odlične kvalitete materijala i njemačkog smisla za detalj i preciznost.

Tvrtka Hugo Boss temelji svoju djelatnost na velikoj posvećenosti potrebama i željama svojih klijenata. Situacija je identična i u proizvodnji parfema gdje se velika pažnja posvećuje odabiru onih najkvalitetnijih sastojaka. Zahvaljujući već spomenutim činjenicama, danas je Hugo Boss vodeća figura u području mode za muškarce, iako svoj parfem ili ekskluzivni komad odjeće ovdje mogu odabrati i žene.

Prvi miris Hugo Boss nastao je 90-ih godina prošloga stoljeća, a danas ovaj brand nudi nekoliko linija modernih parfema za žene i muškarce koji su prilagođeni suvremenom stilu života. Parfemi Hugo Boss precizno su kreirani s namjerom ukazivati na jaku osobnost svoga vlasnika, te u isto vrijeme naglašavaju i njegovu ljepotu.

Ocjena Hugo Boss BOSS Bottled