Skip to main content

 
NEKA SVAKI KUTAK VAŠEG DOMA ZAMIRIŠE

 Pravilno odabran miris za dom pretvorit će vaš interijer u prostor s jedinstvenim ugođajem. Uživajte u neometanom odmoru ili razbudite svoja osjetila mirisima za dom po mjeri.
 
 Ubrajamo se u najveće europske prodavače mirisa za dom. U našoj ponudi pronaći ćete više od 5000 proizvoda od preko 50 popularnih brandova. Zahvaljujući širokom izboru, pronaći ćete točno ono što tražite - miris koji će savršeno upotpuniti svaki kutak vašeg doma, od hodnika do spavaće sobe. 

HODNIK

Na ulazu u nečiji dom stvaramo prvi (izuzetno važan) dojam ukupne atmosfere unutarnjeg prostora. Stoga je važno odabrati miris za dom koji neće biti ugodan samo vama, nego i vašim gostima.
 
Idealan izbor predstavljaju raspršivači mirisa sa štapićima, koji vrlo postepeno otpuštaju miris, i mirisi za dom u spreju, koji će ispuniti hodnik mirisom kad god se za tim ukaže potreba.

DNEVNA SOBA

Dnevnu sobu koristimo za opuštanje i uživanje u okruženju lijepih stvari. Katalitička svjetiljka je prekrasan dodatak interijeru koji će ispuniti prostor mirisom, ali i očistiti i dezinficirati zrak.

Mirisna svjetiljka će vam omogućiti uživanje u neometanoj aromaterapiji, a svijeće s drvenim fitiljem svojim će pucketanjem stvoriti ugođaj vatre u kaminu, pretvarajući vašu dnevnu sobu u toplu planinsku kolibu. 

KUPAONICA

Savršen izbor za kupaonicu predstavljaju čajne svijeće, koje će prekrasno izgledati razmještene oko kade. Kupanje će biti puno ugodnije uz uživanje u njihovom umirujućem treperenju i opuštajućem mirisu.

Za intenzivniji mirisni doživljaj, upotrijebite raspršivač mirisa sa štapićima, koji će uz to biti i lijep dodatak interijeru.

SPAVAĆA SOBA

Spavaća soba je posljednja prostorija vašeg doma. Stvorite si idealne uvjete za zaista kvalitetan san. Ultrazvučni raspršivač mirisa u prostor ispušta finu maglicu koja ugodno vlaži suhi zrak i ravnomjerno prožima prostor mirisom.

Ako u spavaćoj sobi imate garderobni ormar, razmjestite u njega mirisne kartice ili viseće mirisne oznake koje će vašem rublju udahnuti novi život.

SoulettoWoodwickBath & Body WorksYankee Candle
PaddywaxSmells Like SpellsMillefioriAshleigh & Burwood London
Kringle CandleCountry CandleCultiMilkhouse Candle Co.